Annonce
Ugeavisen Vejen

Iværksætter spredte juleglæde på sin gamle skole

Der var stor glæde blandt elever og ansatte på Gjerndrup Friskole, da iværksætter Julie Block Lauridsen m.f.), der er indehaver af Nip Nap, besøgte sin gamle skole for at dele julegaver ud i form af to sæt chips-bestik. Privatfoto

Jul: I sidste uge fik Gjerndrup Friskole besøg af tidligere elev, som kom for at sprede lidt juleglæde. Det var iværksætter Julie Block Lauridsen, der er indehaver af virksomheden Nip Nap, som ligger i Brørup.

Julie og Nip Nap er kendt fra hendes optræden i tv-programmet Løvens Hule i 2020, hvor det dog ikke lykkedes at få en investering med hjem. Men det har ikke holdt den unge iværksætter tilbage, og i dag bruger hun al sin tid på Nip Nap.

Julie kommer fra Gjerndrup, og hun har aldrig glemt sin skolegang på Gjerndrup Friskole. I dag bor hun i København, hvorfra hun dagligt driver virksomheden Nip Nap, men hun ville gerne komme et smut forbi sin gamle skole i december for at dele julegaver ud på Gjerndrup Friskole.

Annonce

Julie havde nemlig pakket en pose med to sæt chips-bestik til hver elev og alle ansatte på skolen.

- Alle eleverne blev rigtig glade for jule poserne. I denne coronatid er det helt fantastisk med chips/konfekt eller slik-bestik, så gaven faldt i rigtig god jord hos modtagerne, fortæller Helle Andersen fra Gjerndrup Friskole

Alle eleverne blev rigtig glade for jule poserne. I denne coronatid er det helt fantastisk med chips/konfekt eller slik-bestik, så gaven faldt i rigtig god jord hos modtagerne.

Helle Andersen, Gjerndrup Friskole

På grund af corona kunne skolen ikke holde fælles morgensamling for alle elever, så det var kun de ældste klasser, som fik lov at møde Julie.  Resten af eleverne var i deres respektive klasselokaler, hvor de så besøgte via computeren.

Den lokale iværksætter Julie Block Lauridsen, der er indehaver af Nip Nap, besøgte Gjerndrup Friskole for at dele julegaver ud. Det var meningen, at hun skulle møde alle elever, men på grund af corona var størstedelen af eleverne med via computeren. Privatfoto
Annonce
Ugeavisen Vejen

Aldi har kig på tidligere møbelbutik: Beliggenheden er perfekt

Annonce
Ugeavisen Vejen

Dyrevenner vil have kommunen til at hoste op: - Det er rimeligt, at Vejen Kommune betaler foderet for os

Annonce
Ugeavisen Vejen

Boligåret 2021 blev en super årgang

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Corona satte skub i Mariannes salg på nettet: - Det har sikret fremgangen i min julehandel

Ugeavisen Vejen

Julehandel overraskede: - I fremtiden er det ikke nok kun at holde den fysiske dør åben

Ugeavisen Vejen

Nyt stort uddannelsescenter kan stå klar om to år: Men det kræver salg af handelsskolens domicil

Ugeavisen Vejen

Kendt ansigt er tilbage i køkkenet: Nu overtager Linda delikatessen fra Inger

Ugeavisen Vejen

Nytårsforsæt eller ej

Ugeavisen Vejen

Kur uden ord - badet i lyd

Ugeavisen Vejen

Vejen Frem: Fællesskabsfølelsen er udeblevet

Annonce