Annonce
Ugeavisen Vejen

Jørgen Lastein genopstiller

Jørgen Lastein stiller op til endnu en periode for Venstre og håber på et godt samarbejde med partiets borgmesterkandidat, Morten Thorøe. Privatfoto
Jørgen Lastein fra Jels stiller op til endnu en periode på Venstres liste.
Annonce

Jels: Jørgen Lastein stiller op til endnu en periode på Venstres liste ved det kommende kommunalvalg.

Skulle han blive valgt, så har erhvervsvenligheden byrådsmedlemmets helt store opmærksomhed.

- Jeg ser frem til at arbejde for at gøre Vejen Kommune til et endnu bedre sted at drive virksomhed i. Vi ligger allerede højt på diverse lister over erhvervsvenlighed. Jeg vil arbejde for, at vi bliver Danmarks bedste kommune at drive virksomhed i. Det bliver et af mine vigtigste fokuspunkter i de kommende år. Jeg ser frem til at fortsætte de gode samarbejde vi har haft i byrådet og specielt til samarbejdet med Venstres nye borgmesterkandidat, Morten Thorøe, siger Jørgen Lastein.

Annonce

Udvikling i hele kommunen

Jørgen Lasteins beslutning om at stille op igen vækker begejstring hos formanden for Jels Venstre og partiets borgmesterkandidat.


Jeg vil arbejde for, at vi bliver Danmarks bedste kommune at drive virksomhed i. Det bliver et af mine vigtigste fokuspunkter i de kommende år.

Jørgen Lastein


- Jørgen Lastein har været utrættelig i sit arbejde med at sætte fokus på bosætning og udvikling i hele kommunen. Specielt Jels har haft Jørgens opmærksomhed, hvor byudvikling, boligbyggeri og skolen er blevet bragt på dagsordenen, siger formanden for Jels Venstre, Gunnar Kloppenborg-Skrumsager.

- Jeg er glad for, at Jørgen Lastein er med på holdet igen. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Jørgen fremover, hvor vi sammen blandt andet vil kæmpe for at gøre Vejen Kommune til Danmarks bedste kommune at bo i, slutter Venstres borgmesterkandidat, Morten Thorøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce