Annonce
Ugeavisen Vejen

Julegaver til trængende børn

Søster overmester Nina Borg fra Odd Fellow giver årets julegaver til trængende børn tilfagkoordinator Carina Korp Busk fra Børne og Unge Enheden i Vejen Kommune. Privatfoto
Odd Fellow i Vejen har igen i år samlet ind til gaver under juletræet til familier med en trængt økonomi, og det er en tradition, der er kommet for at blive.
Annonce

Det er fire år siden, at søstrene i Odd Fellow i Vejen for første gang gav julegaver til børn i kommunen, hvor familierne har svært ved at få økonomien til at hænge sammen i december måned. Sådan er det også blevet i år, hvor Odd Fellows 61 medlemmer har indsamlet hele 9000,- kroner til formålet. Pengene er blevet brugt til at købe 40 julegaver i en lokal butik i Vejen.

Nina Borg, Overmester fra Odd Fellows Søsterloge i Vejen, har mærket et øget behov for det velgørende arbejde med at give julegaver til børn i alderen fra 0-16 år. Det begyndte tilbage i 2016.

- I 2016 købte vi 30 julegaver for 5000 kroner – og vi mærker, at der er behov for flere, fortæller Nina Borg, der er stolt over at søstrene har rejst hele 9000 til gaverne.

Beløbet er blevet samlet ved salg af julehjerter i Odd Fellows julestue sidste år. I år er Odd Fellows julestue og velgørende salg af julehjerter blevet aflyst på grund af corona. Nina Borg ser alligevel ingen fare for, at der ingen julegaver bliver til kommunens trængende børn i 2021.

- Jeg er sikker på, at vi igen vil få samlet ind til næste år. Vi skal nok få fundet pengene til børnenes julegaver igen, lover Nina Borg.

Fordelingen af gaver står Børne og Unge Enheden i Vejen Kommune for. Her fordeler fagkoordinator Carina Korp Busk julegaverne ud til de familier, som får en julegave.

- Julegaverne kan ikke søges, men tildeles af Børne og Unge Enheden til børnene, fortæller Nina Borg, der overgiver årets gaver til Carina Korp Busk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce