Annonce
Ugeavisen Vejen

JV Vejen og Ugeavisen Vejen skal have ny lokalredaktør

Efter 20 år som chef for JydskeVestkysten i Vejen - med kontor lige op af jernbanen - stiger Jørgen Schultz nu af det lokale nyhedstog for at blive pressechef i Sønderjyllands Landboforening med kontor i Vojens. Foto: Søren Dippel
JydskeVestkystens lokalredaktør i Vejen, Jørgen Schultz, stopper efter 20 år for at blive pressechef i Sønderjysk Landboforening. Den havde vi ikke set komme, siger chefredaktør Mads Sandemann.

VEJEN: - Det er en overraskelse - en ærgerlig overraskelse.

Chefredaktør Mads Sandemann var mandag i sidste uge på besøg på JydskeVestkysten i Vejen til den månedlige samtale om tingenes tilstand med lokalredaktør Jørgen Schultz, men det blev en kortere snak end afsat i kalenderen. Hans fremtid er slut på avisen.

Jørgen Schultz indledte nemlig mødet med at sige op. Efter knap 31 år på avisen har han valgt et sporskifte til en stilling som pressechef i Sønderjysk Landboforening, SLF, hvor han tiltræder den 1. november.

Annonce

- Jørgen Schultz har leveret en fremragende indsats som lokalredaktør i Vejen siden 2000 og før det som journalist på vores daværende redaktion i Rødding fra 1989, så det er ærgerligt for avisen, at han nu stopper, men jeg under ham da bestemt en spændende opgave i Sønderjysk Landboforening.

Mads Sandemann oplyser, at Jørgen Schultz ikke kan skrive om landboforeningen i Vojens i den resterende tid på JV. Redaktørjobbet i Vejen bliver nu slået op.

Kapacitet

Hos Sønderjysk Landboforening, glæder HR & Kommunikationschef Conni Tetens sig over ansættelsen af Jørgen Schultz:

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Schultz, som de fleste kalder ham, til jobbet. Hos SLF skal Schultz være pressechef med ansvar for SLFs kontakt til pressen. I opgaven ligger også at være politisk konsulent for SLFs bestyrelse, redaktør af SLFs magasin AGRO samt opgaver med intern og ekstern kommunikation, siger Conni Tetens.

57-årige Jørgen Schultz har gennem årene i Vejen været ansvarlig for den journalistiske produktion til dels dagbladet JydskeVestkysten, til jv.dk og dels til ugeaviser. Han har gennem årene opbygget et stort netværk blandt politikere samt erhvervs- og foreningsfolk.


Jørgen Schultz har leveret en fremragende indsats som lokalredaktør i Vejen siden 2000 og før det som journalist på vores daværende redaktion i Rødding fra 1989, så det er ærgerligt for avisen, at han nu stopper

Mads Sandemann, chefredaktør


Selv glæder den kommende pressechef sig til den nye udfordring:

- Sønderjysk Landboforening er inde i en særdeles god udvikling. Det er for nylig understreget med et stærkt halvårsresultat, som viser øget kundetilgang. Efter mange år i nyhedstjenesten glæder jeg mig til sammen med direktion, bestyrelse og kommende kolleger at være med til at til at udbrede fortællingen om SLF og landbruget, siger Jørgen Schultz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Annonce