Annonce
Ugeavisen Vejen

Køb takeaway lokalt

Hjælp de lokale restauratører og hent takeaway lyder opfordringen fra Udvikling Vejen. Arkivfoto
Udvikling Vejen opfordrer alle borgere til at give restauratører en økonomisk håndsrækning ved at handle takeaway hos lokale.
Annonce

Vejen Kommune: Omsætning på takeaway kan være med til at holde gang i restauranter og caféer. I løbet af ultrakort tid og med ekstremt stort pres har en række restauranter og caféer i området udviklet koncepter for take away.

- Vi ser restauranter, der normalt ikke leverer ud af huset, ryste op med både retter og menuer, serveringsemballage og aftaler omkring levering, siger Charlotte Hammer, der er turismekoordinator ved UdviklingVejen i en pressemeddelelse.

- Der udvises på en gang meget stor respekt for myndighedernes anbefalinger, også via at lukke helt ned, og meget stor kreativitet og handlekraft i tilbuddet til kunder. Selv om vi som land er lukket ned, så kan vi stadig spise ude – derhjemme – ved at købe take away, siger hun.

- Vi har begået en liste på visitvejen.dk, som fortæller om hvilke steder, der har takeaway. Listen ajourføes løbende, og indeholder omtaler af takeaway fra områdets restauranter og spisesteder. Der er således tale om et varieret udbud og ikke kun fast food.

Fra UdviklingVejens side opfordrer vi til, at mange benytter sig af disse take away tilbud – både som privat personer og som virksomheder, og derigennem bidrager til samfundssind. Den psykologiske effekt hos indehavere af restauranter og spisesteder vil være stor. Du må gerne bringe budskabet videre, opfordrer hun.

https://www.visitvejen.dk/visitvejen/spise/take-away

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce