Annonce
Ugeavisen Vejen

Kandidater til to priser efterlyses

Mangfoldighedsprisen gik i fjor til Østerbyskolen, hvor lederen, Allan Lauenblad, til høre fik diplom overrakt af formanden for Udvalget for arbejdsmarked og integration Frank Schmidt Hansen. Foto: Flemming Sejer Jepsen
Udvalget for arbejdsmarked og integration i Vejen Kommune uddeler igen to priser, og efterlyser lige nu kandidater.

Vejen Kommune: To priser uddeles fra Udvalget for arbejdsmarked og integration i Vejen Kommune; Det er Virksomhedsprisen og Mangfoldighedsprisen.

Jobcenter Vejen anerkender hvert år en privat virksomhed og en offentlig arbejdsplads, som på den ene eller anden måde skiller sig positivt ud.

Det er også tilfældet for 2019, og nu er der mulighed for at byde ind med kandidater til de to priser, hedder det i en pressemeddelelse.

Når det gælder indstilling af kandidater til virksomhedsprisen, kan det være en virksomhed, som for eksempel gør en særlig indsats for at tage hensyn til syge medarbejdere eller kolleger med personlige problemer. Det kan også være, at virksomheden ansætter medarbejdere, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Måske er virksomheden god til at hjælpe med integration af flygtninge og borgere med anden etnisk herkomst. Eller til at uddanne unge og opkvalificere egne medarbejdere

Virksomhedsprisen går til en privat virksomhed i Vejen Kommune, der har gjort en særlig indsats i 2019.

Mangfoldighedsprisen går til en offentlig arbejdsplads, der i samarbejde med Jobcentret har gjort en særlig indsats i 2019.

Indstilling af kandidater til priserne kan ske frem til og med den 21. januar klokken 12. Læs mere på Vejen Kommunes hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller kontakt Mette Graversen, mgp@vejen.dk, mobil: 6116 9970.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

VisitVejen-guiden er ude

Ugeavisen Vejen

Min barndom på landet

Annonce