Annonce
Ugeavisen Vejen

Knudepunktet laver lokal Stafet for Livet

Troels Jørgensen fra Knudepunktets stafetudvalg går med på stafetten den 29. august. Foto: Knudepunktet
Lørdag den 29. august fra klokken 12-24 laver Knudepunktet en lokal Stafet For Livet.
Annonce

Stafetudvalget på vanlig opbakning, når de den 29. august inviterer til Stafet for Livet på Knudepunktet, selv om arrangement forløber helt uvanligt på grund af covid-19.

Klokken 12 bliver stafetten sat i gang fra Rådhuspladsen i Vejen, her vil Troels Jørgensen fra Knudepunktets stafetudvalg deltage, og de, der har lyst, kan følges med ham til Knudepunktet.

Uanset om man selv er ramt, om man er pårørende, eller det handler om forskning, så foregår kampen mod kræft hele tiden. Det symboliseres ved, at der fra klokken 12 til 23 hele tiden er nogen, der går på bestemte ruter i området omkring Knudepunktet.

Kokken 23 tændes lysposer – papirsposer med fyrfadslys i – og timen mod midnat bruges til lysceremoni og afslutning.

Annonce

Donation

Alle er velkomne til at deltage på dagen – eller at støtte arrangementet enten ved at købe en lyspose til 50 kroner eller ved at donere 100 kroner til Knudepunktets hold. Donerer man 100 kroner kan man blive en af dem, der går med stafetten på ruterne. Det er typisk en halv time ad gangen, og man bestemmer selv tempoet.

Tilmelding og donation kan ske på flere måder: Ring til Knudepunktet på 79 96 57 44 for en aftale.

Brug internettet: find Vejen og Knudepunktet på www.stafetforlivet.dk, eller kontakt Lise Krintel fra Knudepunktets stafetudvalg på tlf. 30 34 35 73. Lise svarer i øvrigt gerne på alle spørgsmål vedrørende. stafetten.

På dagen kan man også bare møde op på Knudepunktet for at melde sig til eller købe en lyspose. Poserne kan man selv skrive eller tegne på alt efter, hvem man kæmper for, mindes eller gerne vil udtrykke.

Alt foregår naturligvis efter gældende coronaregler, derfor er der også modtagelse ved hoveddøren på Knudepunktet, så der er styr på antal personer indendørs, udenfor er der heldigvis masser af plads. Der bliver udleveret vand til holddeltagerne, en kaffekurv til eget brug må meget gerne medbringes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce