Annonce
Ugeavisen Vejen

Kom med til forbrugermesse i Vejen Idrætscenter

Den 2. og 3. november danner Vejen Idrætscenter rammen om den traditionsrige Toyota forbrugermesse. Arkivfoto
Den første weekend i november danner Vejen Idrætscenter rammen om den tradionsrige Toyota forbrugermesse.
Annonce

Vejen: Der er gratis entré for alle i weekenden den 2. og 3. november 2019, når Vejen Idrætscenter slår dørene op til den lokale forbrugermesse ”Toyota forbrugermessen”. Kom indenfor og få nogle gode oplevelser, underholdning og ikke mindst en masse gode tilbud.

- Vi er utrolig glade for aftalen med Vejen Idrætscenter, som sikrer at messen de næste tre år fortsætter i samme navn, men med ny adresse. I Vejen Idrætscenters rammer bliver messen der nu afviklet for 14. år i træk, får et helt nyt look og nye muligheder, udtaler eftermarkedschef ved Toyota Louis Lund A/S Lars Hansen.

Messen har hvert år samlet flere tusinde gæster fra nær og fjern.

Jakob Sander, direktør i Vejen Idrætscenter glæder sig over aftalen, der betyder at centeret igen har messer på plakaten.

- Vi har bevidst i flere år ikke gjort noget aktivt på messe-området. Messen hos Toyota har fyldt det behov Vejen har haft. Vi er derfor utrolig glade for samarbejdet med Toyota, og vi vil gøre vores bedste for at fortsætte aktiviteten i samme stil og ånd som hos Toyota Vejen.

Messen foregår i Folkesalen og på Den røde plads i Vejen Idrætscenter – altså lige ved indgangen med et stort flow af gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce