Annonce
Med udgangspunkt i brødet og bagerhåndværket skal det nye madbar-koncept hæve niveauet på to-go-mad. PR-Foto
Ugeavisen Vejen

KonditorBager i Vejen lancerer nyt madkoncept

KonditorBager i Vejen har netop lanceret et nyt madbar-koncept, der skal prioritere god kvalitet og hæve niveauet på to-go-mad
Annonce
  • Med udgangspunkt i brødet og bagerhåndværket skal det nye madbar-koncept hæve niveauet på to-go-mad. PR-Foto
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Elektrisk drama: To kvinder kolliderer i rundkørsel

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Ugeavisen Vejen

Forårsudstilling i Rødding Frimenighed

Ugeavisen Vejen

Uve har haft 25-års jubilæum

Annonce