Annonce
Erik Kvistgaard råder til, at man bager de tre klassiske julesmåkager, da man med enkelte råd let kan lave de tre juleklassikere. Foto: PR-foto.
Ugeavisen Vejen

KonditorBager Vejen afslører julesmåkagetips

Klejner, brunkager og vaniljekranse er så populære småkager i Vejen, at KonditorBager Vejen nu har besluttet sig for at offentliggøre sine bedste tips til de tre julegodter.
Annonce
  • Erik Kvistgaard råder til, at man bager de tre klassiske julesmåkager, da man med enkelte råd let kan lave de tre juleklassikere. Foto: PR-foto.
  • Ved at lade brunkagedejen stå i fryseren natten over, er det lettere at skære den ud i tynde og lige skiver, mens man ved at fylde dejen med smør og ristede nødder opnår den bedste smag. Foto: PR-foto.
  • Citron er en central ingrediens i klejnen, som helst skal koges i svinefedt med en stabil temperatur på 180 grader for at opnå det bedste resultat. Foto: PR.
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Elektrisk drama: To kvinder kolliderer i rundkørsel

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Ugeavisen Vejen

Forårsudstilling i Rødding Frimenighed

Ugeavisen Vejen

Uve har haft 25-års jubilæum

Annonce