Annonce
Ugeavisen Vejen

Kulinarisk historie forsvinder: Troldegrillen er revet ned

Troldegrillen er fortid i Vejen Kommune. Bygningen er revet ned, og nu skal der i stedet være yderligere parkeringspladser på grunden. Foto: Søren Dippel
Der skal etableres parkeringspladser på stedet, hvor mange gennem tiderne har nydt hotdogs og halve grillkyllinger.
Annonce

VEJEN: "En halv Kentucky-måge og en Congo-bajer".

Den slags bestillinger og grillbar-slang har længe været fortid på Mindegade 1 ved Vejen Apotek, hvor det også i mange år var muligt at benytte det offentlige toilet.

Nu er bygningen revet ned. Og det er et stykke kulinarisk historie, der er forsvundet.

I Troldegrillen blev der i mange år langet hofspise som ristede pølser med brød og halve grill-kylinger hen over disken. Og så lige en cola eller en cocio til at skylle ned med.

Senere rummede menukortet også specialiteter som bøfsandwich med løgsovs og husets burger med spejlæg, når sulten skulle stilles i en snæver vending.

Vejen Kommune ejede bygningen frem til 2018. Den indeholdt tidligere også et offentlig toilet. Bygningen blev i mange år forpagtet ud.

Annonce

Solgt i 2018

Vejen Kommune solgte bygningen i 2018, og i den forbindelse mistede byen hermed også et offentligt toilet. Siden 2018 er den offentlige toiletbygning ved rådhuset i Vejen det eneste tilbageværende i Vejen by.

Vejen Kommune købte bygningen på Mindegade tilbage, da det tilsyneladende ikke længere fandtes muligt at drive erhverv fra stedet. Bygningen har i hvert fald stået tom længe.

- Og lige så snart, den er revet ned, går vi i gang med et etablere parkeringspladser på stedet til gavn for borgerne, oplyser Birgit Hansen, leder af By og Bolig i Vejen Kommune.


Lige så snart, bygningen er revet ned, går vi i gang med et etablere parkeringspladser på stedet til gavn for borgerne.

Birgit Hansen, leder af By og Bolig i Vejen Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Gilde hos nykåret Gazelle

Annonce