Annonce
Ugeavisen Vejen

Kvickly Vejen satser stort på at matche fremtidens forbruger

Varehuschef Henrik L. Christensen er her fotograferet i den nuværende frugt- og grøntafdeling i Kvickly Vejen. Med ombygningen får afdelingen en ny placering, og den gøres både større og bedre. Foto: André Thorup
Det store varehus i Vejen bygges om for millioner og får blandt andet en større frugt- og grøntafdeling. Kunderne vil desuden fremover kunne købe blomster på helligdage.
Annonce

VEJEN: Kvickly Vejen er i øjeblikket i gang med en større ombygning. Ombygningen skal sikre, at varehuset også fremover matcher kundernes behov, og da kunderne i disse år efterspørger masser af friske grøntsager, masser af frugt og muligheden for at leve både vegansk og vegetarisk, satses der ekstra meget på det.

Varehuschef Henrik L. Christensen, fortæller:

- Med ombygningen skaber vi et helt nyt, nedkølet område til frugt og grønt. Det får glasvægge, og varerne præsenteres, så der sikres frit udsyn til resten af butikken. I den nye frugt- og grøntafdeling får vi plads til markant flere varer end før - afdelingen bliver 30-40 procent større, end den er nu - og varerne bliver både mere friske og mere synlige. Samtidig får vi mulighed for at satse mere på mad til veganere og vegetarer og imødekommer den trend, vi ser i øjeblikket.

Den gamle frugt- og grøntafdeling inddrages til præsentation og salg af vin og spiritus - et område, der ifølge varehuschefen længe har trængt til at få flere kvadratmeter.

Samtidig rykkes blomsterafdelingen frem i butikken, så udvalget af buketter og sammenplantninger bliver noget af det første, kunderne ser, når de træder ind i butikken.

Vi ombygger for hele tiden at være på forkant med udviklingen. Hvis ikke vi udvikler butikken hver eneste dag, afvikler vi den.

Henrik L. Christensen, varehuschef i Kvickly Vejen

Annonce

Blomster - nu også på helligdage

- I forvejen kører vi med helligdagsåbent i apoteket og i bagerafdelingen. Når blomsterafdelingen rykkes frem, betyder det, at kunderne også på helligdage kan købe blomster med hjem. Den mulighed tror vi, der er mange af vores kunder, som vil sætte pris på, og meldingen fra blomsterafdelingen er allerede nu, at de ansatte kommer i snak med flere kunder, når afdelingen rykkes frem, fortæller Henrik L. Christensen, som understreger, at ombygningen er vigtig.

- Vi ombygger for hele tiden at være på forkant med udviklingen. Hvis ikke vi udvikler butikken hver eneste dag, afvikler vi den. Vi får en mere åben og venlig butik, og vi glæder os til at se resultatet. Det samme gør vores kunder, som måske i øjeblikket kan have lidt svært ved at finde ind i butikken men viser stor interesse for projektet, lyder det fra varehuschefen, som mener, timingen er rigtig.

Arbejdet forventes nemlig færdigt sidst i uge 42, hvilket betyder, at den nye butik står klar, når det nye rådhus tages i brug.

Annonce

Koster knap to millioner

Ombygningen, der også betyder nedsænkede lofter i den nye frugt- og grøntafdeling, koster knap to millioner kroner, og arbejdet udføres af lokale håndværkere.

Når projektet er afsluttet, vil kunderne blive inviteret til festivitas, kombineret med gode tilbud.

Lokale håndværkere udfører arbejdet. Henrik Normann udfører el-arbejdet. Ole Lautrup udfører tømrerarbejdet, og Claus Sørensen leverer VVS-arbejdet. Foto: André Thorup
Blomsterbinder Cathrin Andsager nyder den kontakt, hun får med kunderne, som fremover vil se blomsterafdelingen som noget af det første, når de træder ind i butikken. Foto: André Thorup
Loftet i den nye frugt- og grøntafdeling skal sænkes, så kulden ikke fordeler sig i resten af butikken. Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce