Annonce
Ugeavisen Vejen

Ledelse på gulvet hos Davidsen i Vejen

For Søren Damm, direktør ved Davidsen i Vejen, er god ledelse, det samme som at medarbejderne har en leder, de ved, hvor de har. Søren bruger sjældent sin dag inde på kontoret bag en lukket dør. Foto: Søren Dippel
Ny trælastdirektør ved Davidsen i Vejen, Søren Damm, ønsker at medarbejderne føler, de er påbølgelængde med ham. Han går foran med det gode eksempel.

Siden 2006 har Søren, der er uddannet tømrer og byggetekniker, været en del af Davidsen-koncernen i Toftlund og Tønder. Først som medarbejder, og i 2017 overtog Søren ledelsen ved Davidsen i Toftlund, hvor han har været indtil juli 2020.

For Søren Damm er god ledelse, det samme som at medarbejderne har en leder, de ved, hvor de har. Søren bruger sjældent sin dag inde på kontoret bag en lukket dør.

- Måske er det i kraft af min håndværksmæssige baggrund, det er i hvert fald naturligt for mig, at jeg giver en hånd med ude på gulvet. Hvis der er brug for en til at trampe i de store affalds-containere, så springer jeg hellere end gerne derop, fortæller Søren, der synes, at han mærker de ansatte bedre og får en fornemmelse for medarbejderne, når de går og arbejder sammen ude i butikken eller på lageret.

Annonce

- Jeg vil rigtig gerne have, at mine medarbejdere ser mig som en del af deres team. Vi får en rigtig god fornemmelse for hinanden, når vi løser en arbejdsopgave sammen. Jeg er af den overbevisning, at den tillid vi oparbejder og går begge veje - kommer hele organisationen til gode.

- Vi er 34 fastansatte og 10-12 ungarbejdere. Dermed er det en større organisation, end der hvor jeg kommer fra. Derfor er her også en anden og længere kommandovej, som jeg har skullet tune mig ind på. Jeg har været vant til at kunne træffe nærmest alle beslutninger selv, det kan jeg ikke her, og det har krævet noget tid at vende sig til, fortæller Søren Damm, der føler sig taget godt imod som ny leder i Vejen Kommune.

Lokal forankring

Søren Damm vil også arbejde for, at Davidsen bliver mere lokalt forankrede. F.eks. har Davidsen indgået en sponsoraftale med Vejen basketballklub.

- Davidsen i Vejen skal være en større del af bybilledet. Jeg vil gerne i dialog med både kunder og samarbejdspartnere, så jeg kan opbygge et lokalt netværk. Vi skal være hinandens ambassadører i Vejen Kommune og tale hinanden op, slutter Søren med varme og vilje i stemmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce