Annonce
Ugeavisen Vejen

Lindknud skole blev til Holmeå Skolen

Det var med en vis vemod, at der i sidste uge blevet taget afsked med Vejen Kommunes ældste skole, Lindknud skole. I mere end 270 år har der været skole i Lindknud, dog ikke der hvor den ligger i dag.

Annonce
Nu bliver »ringen sluttet«, som forhenværende skoleinspektør Elisabeth Hansen udtrykte det - for tidligere kom elever fra bl.a. Hovborg til Lindknud for at gå i skole, og det er lige hvad der sker igen, når skolen efter sommerferien åbner som Holmeå Skolen.Fungerende skoleleder Per Brix lagde ikke skju8l på at det var vemodigt at tage afsked med en god skole, men var dog ikkei tvivl om at den nye skole også blev god, og gav nye udfordringer til både elever og lærer.
Skiltet med Lindknud skole blev symbolsk »pillet ned« fra sin plads på gavlen, som tegn på at Lindknud skole nu var fortid.Herefter sendte børnene farvestrålende balloner mod himlen med ønsket om en god sommer ferie og på gensyn på Holmeå skolen.
Fungerende skoleleder Per Brix og tidligeree skoleinspektør Elisabeth Hansen holdt taler ved afslutninge på Lindknud skole.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce