Annonce
Ugeavisen Vejen

Lions Tusindfryd melder om overvældende interesse

Lions Tusindfryd oplever et salg, der er næsten på niveau med de tidligere år trods den aktuelle coronasituation. Privatfoto

Vejen: Lions Tusindfryd har i flere end 10 år solgt tulipaner til Vejens forretninger og virksomheder. I lang tid var der i Lions Tusindfryd tvivl om, hvorvidt aktiviteten kunne gennemføres, men til sidst blev der med den seneste åbning af butikkerne også mulighed for at sælge tulipaner.

Tusindfryd melder om en overvældende interesse fra både stamkunder og nye kunder, så salget er til trods for coronasituationen næsten på niveau med tidligere år.

Alle år har Lions Tusindfryd doneret pengene fra tulipansalget til SSP's forebyggende projekter, højskoleophold for familier i mistrivsel, unge på sommerlejr i Blå Kors og julemærkehjemmet. Som altid vil pengene fra denne aktivitet også i år blive anvendt til kampen mod mistrivsel blandt børn og unge i Vejen Kommune.

Lions Tusindfryd er taknemmelige for støtten og glæder sig til at støtte børn og unge, som med de nuværende restriktioner har haft en svær tid.

Hvis man ønsker at søge penge fra Lions Tusindfryd, kan ansøgningsskema rekvireres på lionstusindfryd@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce