Annonce
Ugeavisen Vejen

Lokal mægler: 2020 har været det bedste år nogensinde

Lige nu er boligudbuddet historisk lavt. Det betyder ifølge Line Strøm, at tidspunktet for et succesfuldt boligsalg er til stede. Arkivfoto
Den positive udvikling på boligmarkedet i 2020 betyder ifølge lokal mægler, at det er et godt tidspunkt at sælge sin bolig på nu, fordi udbuddet er lavt og efterspørgslen stor.
Annonce

Vejen: Det skal være skidt, før det bliver godt, siger et gammelt ordsprog. Sådan har det også været hos Nybolig Vejen, hvor forretningen øgede salget i forhold til 2019, så 2020 blev forretningens bedste år målt på antallet af bolighandler.

- Da pandemien ramte, forestillede vi os ligesom alle andre det værste; at boligmarkedet ville fryse og det hele ville gå i stå, men som bekendt blev der i 2020 slået rekord med mere end 100.000 bolighandler, og den fremgang har vi i den grad også mærket her i Vejen Kommune, siger indehaver af Nybolig Vejen, Line Strøm.

Annonce

Efterspørgslen fortsætter

Behovet for en bolig med bestemte krav blev muligvis mere klare for mange danskere i forbindelse med de mange nedlukninger og opfordringer om at blive hjemme.

- Det ser ud til, at vores behov ikke sættes på standby, selvom vi bliver ramt af en pandemi. Vores liv ændrer sig stadig. Vi opdager, at vi har brug for en anden bolig, som passer bedre til vores husstand. Her har 2020 ikke været nogen undtagelse, fortæller Line Strøm.


Da pandemien ramte, forestillede vi os ligesom alle andre det værste.

Line Strøm


Boligudbuddet er historisk lavt, hvilket gør det til sælgers marked.

- Hvis man overvejer at skifte bolig, er første skridt på vejen, at sælge den gamle, som udgangspunkt en ekspeditionssag, for det vrimler med seriøse købere. Start med at få et overblik, og her anbefaler vi til hver en tid, at man får sin bolig vurderet, så man får en ide om, hvad hvilke kort, man har på hånden, når man skal videre, siger Line Strøm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce