Annonce
Ugeavisen Vejen

Lokale butikker bag kæmpe gaveregn: Deler 61.000 kr. ud til kunderne

Kvickly og byens butikker vil snart dele gavekort for i alt 61.000 kroner ud til kunderne. Gaveregnen er en del af markedsføringen af Vejens genåbning. Foto: Lena Juul
Gavekort for 61.000 kroner til butikker i Vejen vil fra den 28. marts blive uddelt i Kvickly. Den store gaveregn er bare et at de tiltag, der skal være med til at vise, at forretningerne efter genåbningen er helt klar til at tage imod kunderne.

Vejen: Da tanken om at lade en gaveregn ramme kunder i byens butikker opstod, havde citymanager Flemming Simested fra Vejen Handelsstandsforening en målsætning om, at der kunne deles gavekort for 50.000 kroner ud til kunderne.

- Det er gået langt over forventningen, og vi kan rent faktisk dele gavekort for 61.000 kroner ud. Det er aldrig før sket, at vi har delt så meget ud, men vi har heller aldrig været igennem en coronakrise før, og uddelingen er en del af vores plan for genåbningen, siger han.

Forkælelsen af kunderne er blevet til i et samarbejde med Kvickly og byens butikker. Fordi Kvickly kunne sælge tøj, isenkram og andre nonfoodvarer, mens detailhandlen var lukket ned, valgte supermarkedet at donere 100.000 kroner til markedsføring af  byens genåbning. Gavekortene er en del af den indsats. Der vil blive uddelt i alt 610 gavekort á 100 kroner, og udgiften til gavekortene har både butikkerne og Kvicklys donation bidraget til.

-  I Vejen for dig plejer vi at stå for aktiviteter, der samler mange mennesker, men det må vi ikke på nuværende tidspunkt. Meningen med at uddele gavekortene er at markere over for kunderne, at vi er her endnu og vi er klar, forklarer Flemming Simested.

Annonce

Frygt gjort til skamme

Han har været rundt i byens butikker og fortæller, at de er kommet rigtig godt i gang. Han henviser også til en opgørelse, der viser, at indekset for omsætningen i detailhandlen på landsplan i de første uger af marts lå på 116 i forhold til året før - og med i det regnestykke hører, at shoppingcentrene endnu ikke har fået lov til at lukke op.


Det er gået langt over forventningen, og vi kan rent faktisk dele gavekort for 61.000 kroner ud. Det er aldrig før sket, at vi har delt så meget ud, men vi har heller aldrig været igennem en coronakrise før, og uddelingen er en del af vores plan for genåbningen.

Flemming Simested, citymanager


- I medierne har det været fremme, at nogen frygtede, at kunder, der under coronanedlukningen handlede mere på nettet, ikke ville komme tilbage til de fysiske butikker. Men den frygt er gjort fuldstændig til skamme - i hvert fald i vores by og blandt vores medlemmer.

Han nævner, at en af forcerne i Vejens butikker er, at kunderne kender personalet i butikkerne.

- Det indebærer for eksempel at personalet ved, hvilken størrelse jeg skal have, når jeg går ned i byen og køber tøj.

Annonce

Ser frem

Allerede i februar gik handelsstandsforeningen i gang med at finde ud af, hvad der skulle ske, når forretningerne kunne åbne igen.

- Der har været en god opbakning fra vores medlemmer til den plan, som bestyrelsen og jeg har lagt for genstarten. Hidtil er der  blevet brugt meget tid på at tolke regler og kompensationsordninger. Nu bliver det rart at komme til at kigge fremad og beskæftige sig med udvikling, siger citymanageren.

Sådan får du fat på et gavekort

  • Uddelingen af de 610 gavekort, der alle har en værdi af 100 kroner, begynder den 28. marts.
  • Gavekortene vil blive delt ud til kunder, der handler for mindst 250 kroner i Kvickly.
  • Gavekortene uddeles efter først til mølle-princippet.
  • Gavekortene uddeles under overskriften "Kvickly hjælper Vejen og Vejen hjælper Kvickly"
  • I forbindelse med corona-nedlukninen af byens butikker gav Kvickly nemlig Vejen Handelsstandsforening 100.000 kroner til markedsføring af byens genåbning.
  • Der uddeles gavekort til følgende butikker: DK Optik, Sandgaard, Slot & Aaskov, Vejen Erhvervsbeklædning, Wunderwear by Lady Lingeri, Kipp Ure & Smykker, Louis Nielsen Vejen, Mads & Stine, Skovringen Vejen, Sport 24 Vejen, Vejen Apotek, Schelde, Din Tøjmand Vejen, Sport 24 Outlet Vejen, Tøjeksperten Vejen og Matas Vejen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Lyt til Danmark fortæller: Demensramte Frank vil gennemføre sin sidste ironman: Løber videre selvom blodet driver fra anklen 5:9

Annonce