Annonce
Ugeavisen Vejen

Lokalrådet fortæller: Nu kan turisterne og laksen bare komme an

Træerne er sprunget ud og alt grønnes, coronasmitten falder, så vi går mod lysere tider.

I Hovborg er turisterne ved at vende tilbage, der er godt gang i campingplads, sommerhuse og hytter. Kroens parkeringsplads er igen ved at være fyldt op. Vi kigger stadig lidt langt efter turisterne fra de andre nordiske lande og sydfra, men mon ikke de snart får lov at komme.

Hovborg har sædvanligvis omkring 40.000 turistovernatninger hvert år, det holder gang i hele området, skaber liv i byen, hæver omsætningen i brugsen, og det er dejligt at se, at de vandrer på de mange stier, vi har i og omkring byen. Der er også mange vandrere ad kyst til kyst stien, det er så hyggeligt, når de sidder ved borde og bænke rundt i byen med deres madpakker. En del overnatter på den primitive overnatningsplads i shelter. Der er også rigtig mange lystfiskere i byen, der kommer hver dag fisk i fiskesøen, og der er også flere og flere, der fisker i Holmeå. Nu er der lavet fri passage for laksen hele vejen ude fra havet, så nu kan den endelig komme herop og gyde. Det bliver spændende. Vi tror flere vil købe sommerhus og grunde, der er stor interesse for at fiske laks i Holmeå.

Annonce

Foreningerne i Hovborg er i gang med at synliggøre de mange aktiviteter, som både byens borgere og vore gæster kan deltage i. Borgerforeningen har netop offentliggjort guidede ture i og omkring byen. I forbindelse med kartoffelfestival bliver der skam også guidede kartoffelture, ud og se på den lille knold med den store betydning. Mange foreninger har ikke fået holdt deres generalforsamlinger på grund af de mange restriktioner, det er ved at være tid nu. Desværre kniber det lidt flere steder med nye medlemmer til bestyrelserne, det er vist gældende for flere af vore nabobyer også. Måske skal man til at tænke i en helt anden forenings struktur. Vi oplever heldigvis, at mange gerne vil hjælpe med et eller andet, men ikke så gerne være bundet i en bestyrelse.

Hovborg

Indbyggere: ca. 600

Hovborg har en ferieby med campingplads, hytteby og sommerhusområde.

Her er vuggestue/børnehave, Kunstforening, Dagli’Brugs, Kro, fiskesø og Aktivitetshus.

Se mere på:

www.hovborg.net

www.Holmeaacamping.dk

www.hovborg-kro.dk

www.hovborgfiskesoe.dk

https://holmeaakunstforening.dk

Hovborg Lokalråd, formand Nicolaj Petersen

nicolaj@okogris.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce