Annonce
Ugeavisen Vejen

Louis Nielsen i Vejen fylder 10 år

Louis Nielsen i Vejen fejrer den 24. februar 10-års jubilæum. Det samme gør indehaver Sebastian Boye Scheel. Foto: Jan Ove Kristensen
For 10 år siden åbnede Louis Nielsen i Vejen dørene for allerførste gang. Butikkens indehaver, Sebastian Boye Scheel, har været med hele vejen og kan ligeledes fejre 10-års jubilæum.

Vejen: Havde det ikke været for coronapandemien, havde der været indbudt til stor fest i Nørregade 18 den 24. februar. Den dag er det nemlig 10 år siden, at Louis Nielsen i Vejen åbnede for allerførste gang. Butikken er ejet af Sebastian Boye Scheel, som også var med på den allerførste åbningsdag.

- Det er utroligt, at der allerede er gået 10 år. Vi har været glade for alle 10 år her i Vejen - og vi tager gerne minimum 10 år mere, siger Sebastian Boye Scheel, der var optiker i butikken, da den åbnede, inden han kort tid efter købte butikken.

Der er sket meget på de 10 år, som Louis Nielsen har været i byen. Både i Vejens byliv og i Louis Nielsen.


Vi har været glade for alle 10 år her i Vejen - og vi tager gerne minimum 10 år mere.

Sebastian Boye Scheel


- Vi oplever stor opbakning fra kunderne i byen. Vi har mange kunder, der stadig kommer her efter 10 år, fortæller Sebastian Boye Scheel.

Samtidig er det vigtigt for butikken at være meget lokal.

- Vi støtter flere lokale foreninger, blandt andet via sponsorater til lokale dartklub og golfklub og ved at deltage i Stafet for Livet. Vi er synlige i byen og det betyder noget, det er jeg sikker på, siger Sebastian Boye Scheel.

Annonce

Indehaveren har også 10-års jubilæum

Sebastian Boye Scheel fejrer selv 10-års jubilæum i butikken samtidig med butikken. Da han skiftede til butikken i Vejen fra Kolding i 2011, flyttede han også til byen, for at være en del af lokalsamfundet, hvor han bor sammen med sin kone og deres to børn. Samtidig har han været en del af bestyrelsen for handelsstandsforeningen siden 2011.

- Det betyder meget for mig at bo her og mærke byen. Vores familie er glade for byen og glad for, at vi valgte at flytte hertil, da jeg begyndte i butikken for 10 år siden, fortæller han.

Da butikken åbnede for 10 år siden, var det med tre medarbejdere. I dag har butikken fem medarbejdere. Over de 10 år har Louis Nielsen mere end fordoblet antallet af synstest, som butikkens medarbejdere foretager hvert år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

VisitVejen-guiden er ude

Ugeavisen Vejen

Min barndom på landet

Annonce