Annonce
Ugeavisen Vejen

Mangfoldighedspris gik til Blomsterengen

Repræsentanter fra Vejen Byråd var taget til Ældrecenter Blomsterengen i Holsted for at overrække årets mangfoldighedsprisen til centerleder Inge Marie Kruse Foto: Lena Juul
Ældrecenter Blomsterengens motto er: "Vi finder ud af det". Onsdag morgen fik centret Vejen Kommunes mangfoldighedspris. Nu skal medarbejderne lægge hovederne i blød for at finde ud af, hvad de 10.000 kroner, der følger med prisen, skal bruges på.

Holsted: Solen skinnede i Ældrecenter Blomsterengens sansehave onsdag morgen.  Her kunne Frank Schmidt-Hansen (K), der er formand for Vejen Kommunes Arbejdsmarkeds og Integrationsudvalg nemlig overrække årets mangfoldighedspris til Blomsterengen. Arbejdspladsen siger sjældent nej, hvis der skal findes plads til en praktikant, en fleksjobber eller andre, der har behov for at finde fodfæste på arbejdsmarkedet igen efter sygdom eller ledighed.

På Blomsterengen er mottoet: "Vi finder ud af det". Det er en offentlig arbejdsplads med    åbenhed og rummelighed.

- I udvalget ønsker vi, at alle borgere i Vejen Kommune skal have mulighed for at bruge deres ressourcer på arbejdsmarkedet i det omfang, de kan. Den opgave kan vi ikke løse alene.  Vi har brug for arbejdspladser, der tør åbne døren og hjælpe det enkelte menneske med at finde sin vej. Det er ikke altid en let indsats, sagde Frank Schmidt-Hansen.

Annonce

Flere af udvalgets medlemmer var mødt op på ældrecentret i forbindelse med overrækkelsen.

- Jeres arbejdsplads har i samarbejde med Jobcenter Vejen gennem mange år ydet en en helt særlig indsats, sagde udvalgsformanden.

Diplom og penge

Med prisen fulgte et diplom og 10.000 kroner, som centerleder Inge Marie Kruse modtog på arbejdspladsens vegne .


Vi har brug for arbejdspladser, der tør åbne døren og hjælpe det enkelte menneske med at finde sin vej. Det er ikke altid en let indsats,

Frank Schmidt-Hansen.


Hun var både glad ved og stolt over at modtage prisen.

- Tak for de skønne ord. Jeg giver straks roserne videre til vores medarbejdere. Det er dem, der gør det store stykke arbejde. Og så vil jeg også sige, at når det lykkes for os, så hænger det i høj grad også sammen med, at vi har et godt samarbejde med jobcentret, sagde Inge Mare Kruse.

De 10.000 kroner, der følger med prisen, sendes også videre til medarbejderne. Dem er der omkring 50 af. De skal nu lægge hovederne i blød og komme med gode ideer til, hvad pengene skal bruges til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce