Annonce
Ugeavisen Vejen

Martinsen Cup afvikles for 31. gang i julen

I juledagene - den 28. og 29. december - ruller fodbolden igen i Vejen Idrætscenter. Martinsen Cup afvikles for 31. gang.
Askov-Malt UI afvikler indefodboldstævne for det traditionsrige stævne i dagene 28.-29. december- med muligheder for aktiviteter for hele familien.
Annonce

Vejen: Mellem jul og nytår – den 28. og 29. december – afvikles det traditionsrige Martinsen Cup i indefoldbold i Vejen Idrætscenter.

Det hele startede som en lille jule-fodboldturnering. Fodbold er stadig det primære, men efterhånden er stævnet blevet mange gange større. Stævnet er nu kendt for, at hele familien ikke kun kan følge fodbolden, men at søskende samtidig kan være aktive i det resterende center og ikke bare skal ”være med”. En rigtig hyggedag for familien, som flere udtrykker det.

Efter nogle år uden en række for herresenior er denne række efter opfordring taget på programmet igen.

Spilledage og tilmelding

Lørdag d. 28. december: U9 Drenge, U10 Drenge, U11 Drenge, U12 Drenge, U12 Piger, U13 Drenge, U14 Drenge, U14 Piger, U17 Piger og Kvinder.

Søndag d. 29. december: U6 Mix, U7 Mix, U8 Drenge, U8 Piger, U9 Piger, U10 Piger, U11 Piger, U13 Piger, U15 Drenge, U15 Piger, U17 Drenge og Herrer.

Man kan tilmelde sig uanset, om man er et klubhold eller samler et hold blandt kammerater og venner.

Der er tilmelding via Procup https://www.procup.se/cup/33084.htm

Tilmelding kan også ske via AMUI’s hjemmeside www.amui.dk, og her tilmelde dit hold samt se de hvilke hold, der er tilmeldt.

Er rækken fuldtegnet, kommer man på midlertidig venteliste, og det vurderes så, om man udvider rækken med flere puljer. Sidste frist for tilmelding er fredag den 6. december 2019. Hvis der er spørgsmål til stævnet, kan man henvende sig til enten Klaus Brink-Hansen på tlf. 40161581, Frank Thomsen på tlf. 20972470 eller Lea Løvendahl på tlf. 30119182.

Annonce

Attraktivt stævne

Stævnet bliver igen i år afviklet over 2 koncentrerede dage, hvor der bliver spillet fodbold i alle 3 haller fra kl. 9 morgen til kl. 22 aften. Det er et besøg værd for hele familien, da Vejen Idrætscenter er den perfekte ramme om aktiviteter i svømmehal og springsal, hvor alle kan boltre sig både mellem og efter kampene.

Afviklingen af de enkelte rækker i løbet af forholdsvis få timer er et must ved planlægningen af stævnet. Dette er medvirkende til, at julefodboldstævnet er et attraktivt stævne. Det viser også den normale store deltagelse med mere end 1300 spillere fra hele Midt-, Syd- og Sønderjylland samt Fyn. Der afvikles mere end 450 kampe.

Den digitale udvikling har følgelig også indfunden sig i planlægningen og afviklingen af fodboldstævnet. Ligesom kampprogrammet vil kunne ses på den enkeltes telefon vil det nu også være muligt løbende via skærme i hallen at følge med i resultater og de enkelte holds placering.

Ligesom Martinsen – Rådgivning & Revision har markedsført sig stærkt på regional basis de senere år, ønsker Martinsen ifølge statsautoriseret revisor Henrik Esmann, fortsat at markedsføre sig lokalt i områderne omkring de enkelte byer, hvor firmaet er repræsenteret. Derfor er Martinsen hovedsponsor for 20. år i træk. Firmaets primære dækningsområde svarer til det område, holdene hovedsageligt kommer fra.

Martinsen har afdelinger i flg. jyske byer: Vejen, Esbjerg, Grindsted, Kolding, Odder, Tørring, Vejle, Aarhus, Skjern samt en afdeling i København.

Askov-Malt Ungdoms- og Idrætsforening er glade for igen at have Martinsen som hovedsponsor. Det betyder rigtigt meget for foreningen og for stævnet, at have en fast hovedsponsor, der sammen med annonce- og rækkesponsorerne er med til, at sikre, at stævnet bliver profileret og genkendt, så det tiltrækker derfor mange hold.

I rækkerne U6 og U7 (3 bold mix) er der igen præmier til hver spiller på holdet. I rækkerne fra U8 til U11 er der præmie til hver spiller på hold, der bliver nr. 1, nr. 2 og nr. 3 i rækken. I øvrige rækker er der gavekort til hver spiller på hold med placeringer som nr. 1 og 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce