Annonce
Ugeavisen Vejen

NDI sætter Forsigtig-Søren i førersædet

NDI har ansat Forsigtig-Søren på værkstedet i Brørup for et slå et slag for sikkerheden i trafikken. Foto: NDI
Den landsdækkende værkstedskæde Super Dæk med hovedkontor i Brørup sætter fokus på sikkerheden. Frontfiguren er en crashtest-dukke, der optræder i reklamefilm på TV2 og understreger kædens fokus på sikkerhed og tryghed.
Annonce

BRØRUP:  Forsigtig-Søren.

Det er navnet på hovedpersonen i en ny landsdækkende reklamefilm fra NDI's værkstedskæde Super Dæk, som tv-seerne nu skal lære at kende.

Søren er en crashtest-dukke, der skifter karrierevej fra at sidde bag rattet under crashtest af biler til at forebygge ulykker og holde biler sikkert kørende gennem sit nye job som automekaniker hos Super Dæk.

- Vores nye frontfigur, reklamefilm og øvrige materiale, som vil ses i vores afdelinger og på vores nye hjemmeside, understreger Super Dæks fokus på sikkerhed. Det understøtter fortællingen om, at Super Dæk er det sikre, seriøse og servicemindede valg. Det understreges af Forsigtig-Sørens replik i filmen, ”vi tjekker alt, og vi dobbelttjekker alt,” fortæller direktør i Super Dæk, Peter Skriver.

Med den nye frontfigur er man hos Super Dæk ifølge Peter Skriver gået efter at fortælle en stærk historie gennem en figur, der får Super Dæk til at skille sig ud i konkurrencen fra andre uafhængige værkstedskæder.

- Vores historie skal henvende sig til alle de nuværende og potentielle kunder, der ikke tager chancer, når deres bil skal serviceres, men går efter et værksted, hvor kvalitet, sikkerhed, garanti og troværdighed er i højsædet – ikke udelukkende den billigste pris, fortæller direktøren.


Vores historie skal henvende sig til alle de nuværende og potentielle kunder, der ikke tager chancer.

Peter Skriver


Super Dæk har 62 værksteder over hele landet.

Et tv-selskab har optaget  Super Dæks nye tv-reklame hos NDI i Brørup. Foto: NDI
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce