Annonce
Ugeavisen Vejen

Niels Pagh investerer i nye lastbiler

To glade chauffører, Morten Larsen (th.) og Ib Clemmensen, har allerede taget de to nye lastbiler i brug og er lige som vognmand Preben Jørgensen meget tilfreds med de nye køretøjer.

To nye DAF XF116 sættevognstrækkere skal modernisere lastbilflåden hos Niels Pagh Transport.

510 heste fra en 12,9 liters motor med 12-trins fuldautomatisk gearkasse - er det ikke lige sådan et køretøj, vi alle drømmer om. Nå, måske ikke, men hos Niels Pagh Transport A/S i Vejen står nu ikke en men to sættevognstrækkere købt hjem gennem lastbilmægleren Carsten Lykke.

- Vi har allerede flere DAF'er i flåden, og vi er rigtig godt tilfredse med dem. Det er chaufførerne også, så derfor var det naturligt for os at vælge DAF igen, da vi skulle udskifte et par biler, fortæller vognmand Preben Jørgensen i en pressemeddelelse fra Niels Pagh Transport A/S.

Selv om de to nye DAF lastbiler er helt ens, når det gælder drivline, førerhus og chassis, er de opbygget forskelligt. Den ene er udrustet med en kraftig Mouvex B200 kompressor, der er kendetegnet ved et ekstremt kompakt og let design, der er monteret direkte på gearkassens kraftudtag. Kompressoren anvendes til at laste og losse flydende gods fra vogntogets tanksættevogn. Den anden bil er udrustet med et kompakt HydraPak hydraulikanlæg til at drive en kompressor for at pumpe foderstoffer fra sættevognen til kundens foderstofsilo.

De to DAF XF116.510'ere er opbygget hos Kolding Lastvogns Center (KLC) i Kolding og lakeret hos Taulov Autolakering I/S og er allerede i fuld sving på de danske og tyske landeveje. pto

Annonce
Ugeavisen Vejen

Gymnasieelever donerer deres studentervognsbanner til Red Barnet

Annonce
Ugeavisen Vejen

Sønderjysk kaffebord på Kærdalen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Satirefigur Pelle kommer til Vejen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Foredrag med Leif Davidsen

Ugeavisen Vejen

Sofari trak folk til

Ugeavisen Vejen

Sommerfugleoase i Askov-Malt Børnehave

Ugeavisen Vejen

Rasmus Tantholdt besøger Vejen

Ugeavisen Vejen

Ny sognepræst i Askov-Malt Pastorat

Ugeavisen Vejen

Anni Matthiesen byder velkommen i haven

Ugeavisen Vejen

Jan Mølby besøger Vejen

Ugeavisen Vejen

Lisbeth sagde farvel med bobler og smil på læben: - Jeg tænkte, hvad nu hvis der slet ikke kommer nogen

Annonce