Annonce
Ugeavisen Vejen

Nils Bjørn Jensen er ny gildemester

Annonce

BRØRUP: Nils Bjørn Jensen afløste Lone Skjøde som gildemester for Hærvejens Sct. Georgs Gilde ved en frilufts gildehal ved Åtte Bjerge i en stor privat have med god plads. Der har ikke været møder for medlemmerne af Sct Georgs Gildet siden de onsdag den 11. marts holdt generalforsamling (gildeting) i Sct. Georgs Parkens lokale i Brørup. Alt lukkede ned på grund af Covid-19, og der var ellers mange planer for foråret og sommerens aktiviteter. I Sct. Georgsparken i Brørup, er der tradition for et hyggeligt bankospil en søndag eftermiddag om måneden, og det kulminerer med en biludflugt for beboerne ud i det blå ad små snoede veje i sommerlandskabet, hvor endestationen er en kro, hvor man kan få kaffe og lagkage og bruge nogle af de penge, der er tjent ved bankospil. Det skulle have været 17. maj, men måtte aflyses. Så det blev et glædeligt gensyn, hvor der blev valgt flere nye mennesker på tillidsposter i det lokale Sct. Georgs gilde. Som ny gildemester afløste Nils Bjørn Jensen, Askov, Lone Skjøde, som ny kansler (sekretær) valgtes Vibeke Elmbæk Jørgensen, Askov, og på posten som skatmester (kasserer), forblev Eva Kolling, tidligere Brørup.

Aftenens tema var "Hvordan gik min tid med covid-19 isolation" blandet med gode sange, fra vores sangbøger. Hvad kan der ikke ske på tre måneder?

Aase Møller, havens ejer, holdt aftenens tale, og nævnte også de forskellige vilkår vi må leve med, når der kommer en verdensomspændende pandemi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Sys og Malene på salme-tur

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Annonce