Annonce
Ugeavisen Vejen

Nordea sponsorerer bålhytte til spejderne

KFUM Spejderhytte i Bække får 25.000 kroner til at etablere en bålhytte. Pressefoto
Nordea-fondens lokalpulje har uddelt 570.125 kroner til 33 syddanske organisationer. Blandt modtagerne af støtte er KFUM Spejderhytten i Bække.

Bække: Nordea-fonden har netop givet gode nyheder til 33 organisationer i Region Syddanmark.

Støttemodtagerne, der tæller alt fra bylaug over idrætsklubber til forsamlingshuse, har nemlig fået støtte til præcis den aktivitet, der vil gøre en forskel i deres hverdag. Det skriver Nordea-fonden i en pressemeddelelse.

Blandt støttemodtagerne er KFUM Spejderhytten i Bække, der får 25.000 kroner til at etablere en bålhytte, der blandt andet skal understøtte spejdernes udendørs aktiviteter.


Vi bidrager til at børn og unge kommer til at lære hinanden at kende på tværs af alder. Det smitter af på deres omgang med hinanden, for eksempel i skolen.

Helle Madsen


- Der er rigtig mange, der bruger vores plads, folk på vandreture på Hærvejen, skoler, børnehaver og selvfølgelig spejderne. Bålhytten kommer til at understøtte udendørsaktiviteter for alle brugere, fortæller Helle Madsen, der er tidligere spejderleder og nu økonomiansvarlig.

Støtten kommer også til at betyde noget for lokalmiljøet.

- Vi bidrager til at børn og unge kommer til at lære hinanden at kende på tværs af alder. Det smitter af på deres omgang med hinanden, for eksempel i skolen, siger Helle Madsen.

Nordea-fonden støtter fællesskabsorienterede projekter og aktiviteter, som skaber gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

I 2021 har fonden særligt fokus på at støtte projekter, der har fokus på at få flere ud i det fri og får flere børn til at blomstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce