Annonce
Ugeavisen Vejen

Norden synger sammen på Ladelund Efterskole

Annonce

Ladelund: Under overskriften, Syng Norden sammen – "En millioner synger nordisk" synger man lørdag 7. september på Ladelund Efterskole blandt andet tre kendte nordiske sange sammen med koncertdeltagere i hele Norden.

Det foregår kl. 19 på efterskolen. Ladelund Efterskole og Foreningen Norden, Malt Herred, inviterer alle interesserede indenfor til "en fantastisk aften med masser af fællessang og musik". Aftenen er en markering af 100-året for stiftelsen af Foreningen Norden. For at fejre jubilæet vil Foreningen Norden og Aarhus Festuge samle folk i hele Norden via sang. Lørdag 7. september samles nogle af Nordens bedste kor i Aarhus for at medvirke i en storslået koncert, der indeholder både korsang og fællessang for hele Norden. En koncert der sendes fra Musikhuset i Aarhus til hele Norden og hvor alle, uanset sangstemme og alder, inviteres til at synge med.

Præcis kl. 20 vil Ladelund efterskole koble sig på koncerten i Aarhus. I løbet af koncerten synges tre nordiske fællessange. De tre udvalgte sange er Til Ungdommen (Kringsatt av Fiender), Vem kan Segla Förutan Vind og I Skovens Dybe Stille Ro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce