Annonce
Ugeavisen Vejen

Nu ruller EWII fibernet ud i Vejen

Ewii ruller fibernet ud på 2.000 adresser i Vejen og Vejle. Det er gratis, men man skal tilmelde sig for at få det. Foto: PR
Alle i Trekantområdet skal have gratis og tilgængeligt fibernet. Det er ambitionen hos energikoncernen Ewii, der i 2019 besluttede at bruge en milliard på projektet for at sikre en moderne digital infrastruktur i Trekantområdet. Nu er turen kommet til 2.000 adresser i Vejle og Vejen.

Vejen: Alle i Trekantområdet skal have gratis og tilgængeligt fibernet. Det er ambitionen hos energikoncernen Ewii, der i 2019 besluttede at bruge en milliard på projektet ”fiber i alt til alle” for at sikre en moderne digital infrastruktur i Trekantområdet.

Nu er turen kommet til 2.000 adresser i Vejle og Vejen, hvor der stadig er udækkede områder.

- Vi skal have hele Trekantområdet med, før vi er færdige. Vi installerer det gratis og det kræver hverken abonnement eller andet økonomi, fortæller operation manager hos Ewii Fibernet, Anders Hørning.

Gratis fibernet til alle der vil have det

Nu er turen kommet til Vejle og Vejen.

- Vi kommer ud og lægger fibernet ind gratis til alle, der vil have det. Men vi lægger det ikke uden tilladelse, så hvis man gerne vil have fiberkabler lagt ind i sin bolig, så skal man selv melde sig til, forklarer Anders Hørning.


Vi lægger det ikke uden tilladelse, så hvis man gerne vil have fiberkabler lagt ind i sin bolig, så skal man selv melde sig til.

Anders Hørning


Er man borger i Trekantområdet og ønsker at få gratis fibernet, så kan man melde sig via Ewii Fibernet. I denne fase af udrulningen er der ekstra fokus på boligforeninger.

- Vi har ekstra fokus på boligforeningerne, fordi vi kan se, at der her er en lavere dækning end i andre grupper, fortæller koncernens chef for wholesale, Jesper Antoni Nicolaisen.

Den nuværende etape med at rulle ud til en række adresser i Vejle og Vejen løber indtil senere på året. Herefter løfter koncernen sløret for de næste områder, der står for at få installeret gratis fibernet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce