Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny klummeskribent: Jeg elsker at have travlt

Britt Poder, som er ejendomsmægler hos Home i Vejen, er ny klummeskribent i avisen. Foto: Jacob Schultz
I denne uge kan du læse den nye klumme "Vejen Frem." Den første skribent er daglig leder hos Home i Vejen, Britt Poder, som vi præsenterer her - klummen kan læses på side 10.

41-årige Britt Poder er en travl kvinde - både på sit job, men i særdeleshed også i hjemmet, hvor et børnekuld på fire giver hende rigeligt at se til.

- Jeg elsker gudskelov at have travlt, smiler Britt Poder.

Hun er vaskeægte Vejen-pige, født og opvokset i byen, gået på Bakkely Skole og handelsskolen, men forlod byen for en afstikker til Tønder, da studentereksamen var i hus.

- Der var noget kærlighed involveret, forklarer hun.

I Tønder blev hun uddannet bankrådgiver ved Danske Bank, men hun fandt hurtigt ud af, at det ikke var i banken, hun skulle fortsætte sin karriere.

- Jeg tog ejendomsmægleruddannelsen i banken og fik job hos en mægler i Tønder. I 2005 vendte jeg tilbage til Vejen, og siden 2010 har jeg arbejdet som daglig leder hos Home, siger Britt Poder.

Hun har tre kolleger, som hun selv betegner som et bredt team.

- Vi supplerer hinanden super godt. Overfor kunderne er det vigtigt, at vi er alsidige. Kemi og tillid er en vigtig faktor i vores daglige arbejde med kunderne, som jo giver os en kæmpe tillidsopgave.

Selvom hun har en del administrativt arbejde, der skal passes, så har hun stadig en stor omgang med kunderne i butikken.

- Jeg har ikke to dage, der er ens. At købe eller sælge et hus er jo en stor beslutning i folks liv, og det er spændende at være en del af, fortsætter hun.

Annonce

Familiemenneske

Privat er hun familiemenneske med stort F, og den store familie flyttede sidste år ind i et gammelt hus på Bogfinkevej i Vejen.

- Vi kan godt lide at renovere. Et gammelt hus har ligesom mere kant, og man kan rigtig sætte sit personlige præg på det, fortæller Britt Poder.

Sammen med sin mand, Svend, har hun børnene Charlie, Anna, Magnus og Karoline, der er i alderen 4-14 år. Familien holder meget af at rejse, og husker specielt i disse tider tilbage på deres helt store drømmerejse for fire år siden.

- Jeg fik tre måneders ekstra barsel, og Svend tog det samme. Så bookede vi to overnatninger i Bangkok og rejste derefter rundt på må og få alle seks i tre måneder i Asien. Vi var både i Thailand, Malaysia og Singapore - det var en helt fantastisk tur. Vi vil meget gerne til Thailand igen, siger Britt Poder.


Jeg har ikke to dage, der er ens. At købe eller sælge et hus er jo en stor beslutning i folks liv, og det er spændende at være en del af.

Britt Poder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce