Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny podcast smager på en grønnere fremtid

- Vi lover, at det bliver Danmarks grønneste podcast, som er værd at høre på. Vi har masser af spændende emner i idebanken, men vi ved ikke bedst. Det gør lytterne. Derfor er vi altid åbne for spændende emner til Plantepotten, siger Naturli'-direktør Henrik Lund. Foto: PR

Vejen: Naturli’ lancerer nu et helt nyt podcastunivers under navnet Plantepotten, der bliver Danmarks grønne podcastkanal med temaer inden for alt fra politik til grøn omstilling af landbruget og til verdens grønneste sportsklub, samt VM i gastronomi lavet på planter.

- Smagen af en grønnere fremtid mangler en stemme. Det giver vi den nu med det nye podcastunivers Plantepotten. Det gør nemlig en stor forskel for vores klode, hvad vi hver især putter i munden, når vi åbner den tre gange om dagen for at spise, siger Henrik Lund, direktør for Naturli'.

I den første podcast møder lytterne Kira Marie Peter-Hansen, medlem af Europa Parlamentet for SF, og folketingsmedlem Carl Valentin (SF), der blandt andet debatterer klimamål og forskellige fødevaretyper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Sådan husker du mig-tiden: Fem gode råd til dig, der glemmer at prioritere dig selv

Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce