Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny Vejen-redaktør hentet i Kolding

Louise Lauritsen er fra 1. december ny lokalredaktør i Vejen. Foto: Søren Gylling
47-årige Louise Lauritsen er ny redaktør for Jysk Fynske Mediers redaktion i Vejen. Hun er hentet internt fra mediehusets redaktion i Kolding.

Det bliver en journalist med årelang erfaring fra lokaljournalistikken, som 1. december tiltræder som ny lokalredaktør på Jysk Fynske Mediers redaktion i Vejen.

47-årige Louise Lauritsen er hentet internt fra mediehusets fællesredaktion i Kolding. Her har hun haft en meget stor andel i udviklingen af Ugeavisen Kolding – først som redaktør fra 2010 til 2015 og siden som journalist på fællesredaktionen. Derudover har hun også redaktørerfaring fra Roskilde Avis.

I Vejen vil hun stå i spidsen for den journalistiske udvikling af lokaljournalistikken i JydskeVestkysten, Ugeavisen Vejen og Ugeavisen Ny Tirsdag.

Annonce

- Louise har i Kolding været en stor drivkraft i udviklingen af vores ugeavis og har en kæmpe andel i, at Ugeavisen Kolding er blevet en af de mest læste ugeaviser både på net og print. Hun har et helt særligt blik for konstruktiv og involverende lokaljournalistik, som vores læsere i Vejen nu kan glæde sig til at få gavn af, siger redaktionschef Laust Tuxen Hedegaard.

Værdi for læserne

En af de første opgaver, som Louise Lauritsen vil tage fat på som ny lokalredaktør, er sammen med redaktionen at blive klogere på, hvad der giver læserne værdi, og hvordan journalistikken kan blive endnu mere relevant for den enkelte læser.


Jeg har været enormt glad for mit arbejde på Ugeavisen Kolding, men nu glæder jeg mig til at komme i gang med de mange spændende opgaver, der ligger forude sammen med resten af redaktionen i Vejen. Og så ser jeg ikke mindst meget frem til at lære byen og hele kommunen bedre at kende

Louise Lauritsen


Det er en opgave, som Louise Lauritsen ser frem til:

- Jeg har været enormt glad for mit arbejde på Ugeavisen Kolding, men nu glæder jeg mig til at komme i gang med de mange spændende opgaver, der ligger forude sammen med resten af redaktionen i Vejen. Og så ser jeg ikke mindst meget frem til at lære byen og hele kommunen bedre at kende, siger hun.

Privat bor Louise i Kolding med sin mand Thomas og deres to piger på syv og ni år.

Louise Lauritsen afløser Jørgen Schultz, som har fået job som pressechef hos Sønderjysk Landboforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Annonce