Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny webshop med hundeguf og legetøj

Gitte Bloss, her i selskab med labradorhundene Hondo (til venstre) og Einstein, har åbnet en webshop med hundeguf og legetøj i Brørup. Privatfoto.
Drømme skal føres ud i livet. Gitte Bloss har åbnet webshoppen Team-Bloss.dk. Ved siden af arbejder hun på Esbjerg Sygehus og træner hunde.

Brørup: Griseører, oksehaler eller træningsgodbidder af hest. Eller hvad med kaninører med pels eller andefilet? Der er godbidder til flere smagsløg.

Gitte Bloss fra Brørup har taget springet og har nu oprettet sin egen webshop Team-Bloss.dk på matriklen på Tirslundvej, hvorfra hun sælger hundeguf og legetøj.

- Drømmen er da af kunne leve af det med tiden, og nu giver jeg det en chance. Man skal starte et sted. Interessen er stor, og folk ringer, skriver via websiden og sms'er. Der er allerede to-tre ordrer om dagen her den første uge, fortæller Gitte Bloss.

Den nye webshop-ejer kommer ikke sovende til tingene. Til daglig arbejder hun på Esbjerg Sygehus som klinisk neurofysiologi assistent. Hun er uddannet instruktør og træner hunde i DcH. Og naturligvis råder familien også over to labrador-hunde, Hondo på 2 år og Einstein på 9 år.

Annonce

Alt fra bunden

Ideen til webshoppen og at starte sit eget op har puslet et stykke tid. Manden sagde "go for it", og så tog tingene ellers for alvor fart i december.

- Det har da givet nogle søvnløse nætter, for jeg har selv lavet det hele fra bunden. Både i forhold til, hvordan man laver en webshop og finder leverandører til de rigtige varer. Det er ikke gratis at starte noget, og det er for egne penge. Men det har kun været positivt indtil videre, og jeg er blevet mødt med stor hjælpsomhed hele vejen. Jeg har lært utroligt meget på kort tid gennem processen, siger Gitte Bloss.

Markedet for mad og legetøj til hunde er stort.

- Der er muligheder i Vejen og Holsted, men der manglede noget her i Brørup, siger Gitte Bloss, der fik ekstra interesse for hundemad, da Einstein blev ramt af allergi for tre år siden.

- Allergi er ikke usædvanligt og slet ikke hos Labrador-racen. Einstein kløede sig hele tiden. Han fik både piller og sprøjte af dyrlægen, men dyrlægen kunne ikke blive ved med at sprøjte, og pillerne gjorde, at Einstein stoppede med at tisse. Så ændrede vi kosten til hest og kalkun, og det hjalp. Kanin er også rigtigt godt, fortæller Gitte Bloss.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

VisitVejen-guiden er ude

Ugeavisen Vejen

Min barndom på landet

Annonce