Annonce
Ugeavisen Vejen

Nye medlemmer i Vejen Rotary

Rotary-præsidenten Ferdinand Jepsen, til venstre, sammen med to af de nye medlemmer, Rune Kaagh Grønholt og Peter Svane. Privatfoto
Annonce

Vejen: Mange klubber og foreninger – herunder Rotary-klubber – over hele verden har i disse år svært ved at til tiltrække nye medlemmer, men det gælder ikke Vejen Rotary Klub.

Vejen Rotary Klub, der består af ledere og selvstændige erhvervsdrivende, har i løbet af 2019 optaget fire nye medlemmer, hvilket er langt over gennemsnittet, da de fleste klubber har tilbagegang i medlemsantallet.

To nye medlemmer blev i november optaget i Vejen Rotary Klub, nemlig Maj-Britt Høtoft, fysioterapeut og klinikejer af FysioVejen samt Peter Dahl, Landinspektør og indehaver af LandSyd Landinspektører i Vejen.

Seneste kunne succesen så gentages med optagelse af endnu to nye medlemmer, nemlig Rune Kaagh Grønholt, der er performance leader indenfor olie og energi samt Peter Svane, der er chef for officersgrunduddannelsen inden for forsvaret.

-Vejen Rotary Klub er en klub i god udvikling, hvor vi ikke har problemer med at få nye medlemmer, siger klubbens præsident Ferdinand Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Sys og Malene på salme-tur

Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Annonce