Annonce
Ugeavisen Vejen

Oplev Danmark på skinner

Visit Vejen er en del af projektet "Danmark på skinner", og håber, at tilbuddet kan trække turister til blandt andet Vejen Kunstmuseum. Foto: Søren Dippel
Mange danskere skal holde ferie i Danmark i år og genopleve hjemlandet med nye øjne. Nu kan danskerne også opleve ”Danmark på skinner” med et DSB Rejsepas eller prisvenlige orangebilletter, der åbner op for oplevelser i hele Danmark.
Annonce

Coronakrisen har haft stor indvirkning på danskernes sommerferie, der for manges vedkommende kommer til at foregå i hjemlandet i år. Nu kan danskerne også opleve Danmark på skinner med et DSB Rejsepas, der med inspiration fra det populære interrail-koncept har til formål at få flere danskere til at udforske hjemlandet som feriedestination.

Det er Dansk Kyst- og Naturturisme, der står bag projektet ”Danmark på skinner. Rejsepasset giver adgang til oplevelser i hele Danmark, hvor man undervejs kan stå af toget, bussen eller metroen og gå på opdagelse i eget land.

- Danmark har utroligt meget at byde på - særligt på denne tid af året, og jeg håber derfor, at danskerne vil benytte lejligheden til at begive sig ud på ukendt territorium. Hver station, hver by og område byder på oceaner af oplevelser, og vi har gennem dette projekt forsøgt at gøre oplevelserne lettilgængelige for de danskere, der har lyst til at opleve hjemlandet gennem nye briller, forklarer Sisse Wildt, der kommunikationschef hos Dansk Kyst- og Naturturisme.

Når man ikke at få fingrene i et rejsepas, har DSB netop frigivet intet mindre end en million Orange-billetter til max 99 kr., så danskerne kan rejse billigt fra 27. juni til og med 9. august.

VisitVejen er også en del af projektet og her glæder man sig over, at det nu bliver lettere for landets turister at transportere sig til Vejen og f. eks. se Vejen Kunstmuseum. Her er der jo fine keramiske vejviserklinker i fortovet, der viser vej fra Vejen Station og til kunstmuseet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Ugeavisen Vejen

Opråb fra Broen i Vejen

Annonce