Annonce
Ugeavisen Vejen

Par er velkomne hos Prattana: - Men her er ingen happy ending

Prattana Bindad har netop åbnet Vejen Traditionel Massage i Nørregade i Vejen. Foto: Louise Lauritsen
43-årige Prattana Bindad har netop åbnet Vejen Traditionel Massage i Nørregade. Hun har fravalgt at bruge ordet thaimassage, da det har et dårligt rygte.

Vejen: Egentlig er hun uddannet kok, og hjertet banker da også for at lave mad, men hun har også flere års erfaring som massør, og derfor har 43-årige Prattana Bindad fra Kolding netop åbnet Vejen Traditionel Massage i Nørregade, hvor hun har overtaget klinikken fra en veninde.

På adressen modtager hun både mænd, kvinder, børn, par og handicappede, som har brug for at få kroppen til at slappe af eller hjælp til at lindre smerter. Det sker med teknikker fra thai-massagen, som Prattana er uddannet i i sit hjemland Thailand.

De seneste 21 år har hun dog tilbragt i Danmark, som hun kom til som ung via aupair-ordningen. Siden dengang har hun både ernæret sig som kok og handicapmedhjælper, og netop handicappede er en særlig målgruppe for Prattana.

- Handicappede kan have god hjælp af massage, så de ikke har så ondt. Jeg kan hjælpe med specifikke problemer, forklarer Prattana, som også modtager børn fra fire år og op i klinikken.

Hjælper hinanden

Det er første gang, hun begynder som selvstændig, og hun glæder sig til at modtage kunder.

- Her handler det bare om at lægge kræfter i, og jeg er blevet bidt af det. Jeg har gode veninder her i Vejen og kender en del, der også er massører i for eksempel Kolding. Vi hjælper hinanden, så hvis et par ønsker massage, så får jeg en af de andre til komme til Vejen, smiler Prattana.

Annonce

Corona og happy ending

Hun bliver selv testet for corona flere gange om ugen og forsikrer, at alt bliver rengjort og skiftet mellem kunderne, så man ikke skal være bange for smitte med covid-19 i klinikken. Alligevel oplever hun, at nogle kunder henvender sig og forsøger at få en tid, uden at have en gyldig coronatest eller coronapas.

- Men den går ikke her. Jeg overholder reglerne, lyder det fra Prattana.

En anden ting, som ikke går i klinikken, er den såkaldte happy ending, hvor kunder ønsker massagen sluttet med en seksuel ydelse.

- Det er der også mange, som spørger om, for desværre har thai-massage et dårligt ry, hvad det angår. Men der er ingen happy ending hos mig, her kan man kun få traditionel thai-massage, fastslår Prattana Bindad.


Jeg har gode veninder her i Vejen og kender en del, der også er massører i for eksempel Kolding. Vi hjælper hinanden, så hvis et par ønsker massage, så får jeg en af de andre til komme til Vejen.

Prattana Bindad, massør


Vejen Traditionel Massage

Ejes og drives af Prattana Bindad.

Ligger på Nørregade 90B, Vejen.

www.vejen-traditionel-massage.com.

Kontaktes på mail: vejentraditionel@gmail.com.

Prattana Bindad har netop åbnet Vejen Traditionel Massage i Nørregade i Vejen. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce