Annonce
Ugeavisen Vejen

Parløb: Nicki og Moldow tager to år mere

Den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen forsætter sponsoratet med Moldow i Holsted. Foto: Moldow
Speedwayverdensmesteren og koncernen i Holsted fortsætter samarbejdet.
Annonce

HOLSTED: Moldow i Holsted har siden 2005 sponsoreret speedwaykøreren, den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen. Siden 2014 har koncernen været hans hovedsponsor, og det er den aftale, som netop er blevet forlænget med endnu to år.

Dette glæder naturligvis Nicki Pedersen og teamet.

– Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Moldow. At have en så trofast sponsor betyder meget, og vi har sammen formået at skabe et helt specielt forhold både på det professionelle og personlige plan, udtaler Nicki Pedersen.

– Jeg er superstolt af at repræsentere Moldow både lokalt og ikke mindst internationalt, og at de bliver ved med at støtte mig.

Direktør for Moldow, K. Preben Hansen, udtaler:

– Vi har været sponsor for Nicki i knap 15 år nu, og vi har gennem årene været meget tilfredse med eksponeringen og samarbejdet. Nicki altid har stillet sig til rådighed for virksomheden i forbindelse med firma- og kundearrangementer i både ind- og udland, hvilket har givet os og vores kunder helt unikke oplevelser. Nicki har samtidig i mere end 15 år været en loyal og afgørende kører for vores lokale klub i Holsted, hvilket også betyder meget for os.

– Aftalen gælder både Moldow og vores søstervirksomhed BarkerBille A/S, og vi ser frem til endnu engang at være repræsenteret på Nicki, når han kører i klubberne rundt omkring i Europa samt til internationale løb, siger K. Preben Hansen.

Nicki Pedersen har indtil videre offentliggjort, at han forsætter sit samarbejde med Holsted Tigers i Danmark i endnu to år, samt at han skifter til Rospiggarna i Sverige. Snart venter offentliggørelse om hans polske klub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce