Annonce
Ugeavisen Vejen

Pensionisterne flytter møde til større rammer

Bent Pedersen - formand for Vejen Pensionistforening.
Annonce

Vejen: Pensionistforeningen i Vejen har på grund af corona-restriktionerne besluttet at flytte årets generalforsamling.

Generalforsamlingen er i år flyttet til Troldesalen på grund af Corona reglerne. Ifølge den må vi være 50 deltagere på Knudepunktet, men i Troldesalen er der plads til 150, som alle sidder med ansigtet samme vej – nemlig mod scenen, hvor det hele foregår.

- Vi håber med denne flytning, at vi kan afholde vor generalforsamling med så mange medlemmer som muligt, og ikke skal udskyde den på ubestemt tid, og vi vil have tilmelding, så vi ved hvor mange der kommer, oplyser formanden Bent Pedersen.

Han føjer til: - Vi stiller bordene, som vi kender fra skolen, og dermed sidder alle med ansigtet samme vej, og det er det, retningslinjerne siger. Og med et godt samarbejde med Vejen Idrætscenter skal det nok lykkes.

Generalforsamlingen skal i år vælge formand, fem til bestyrelsen og to suppleanter for at få en fuldtallig bestyrelse igen i følge vedtægterne. Det seneste år, har bestyrelsen været underbemandet, og det skal der nu rettes op på.

- Der har været et stort pres på bestyrelsen, og vi er godt på vej til at finde kandidaterne, så det skal nok lykkes, slutter formanden, som stiller sig til rådighed for endnu to år.

Generalforsamlingen afvikles fredag den 30. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce