Annonce
Ugeavisen Vejen

Peter Præst giver foredrag i Ådalsladen

Peter Finnemann Viuff giver et foredrag den 16. juni, hvor der både er realityshow, byrådskandidatur og meget andet på programmet. Foto: Lotta Lemche

Vejen: Peter Finnemann Viuff gæster Ådalsladen den 16. juni kl. 18:00 ved foredraget arrangeret af LOF Kolding-Vejen.

Provsten ved Askov Kirke siden 2019 har en masse på hjerte. Hans opvækst var præget af følelsen af utilstrækkelighed. Peter havde svært ved at følge med i skolen og glædede sig til at komme hjem, for det var ved markarbejdet, at han følte sit kald.

Under et højskoleophold mærkede han, at hans sande kald var livet som præst. Han nægtede at slippe troen på, at han var god nok, da livet førte ham videre til præstegerningen.

Annonce

Peters uransagelige veje slog atter et sving og tog ham til realityprogrammet ”Hjem til gården” på TV 2, hvor hans enorme viljestyrke atter blev sat på prøve.

Her fik han tilnavnet ”Peter Præst”, da han vandt konkurrencen og præmien på den halve million kroner.

Til stadighed båret af et ønske om at anspore andre mennesker til at forfølge deres drømme og til at tro på sig selv blev han indsat som provst i Malt sogn i 2019.

Den passionerede mønsterbryder, præst og nu provst, realityshow-vinder og senest byrådskandidat fortælle om sit liv ved foredraget.

Tilmelding og coronapas nødvendigt. Tilmelding sker via lof.dk og koster 150 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce