Annonce
Ugeavisen Vejen

Pia og Rikke hædret for deres arbejde i hjemmeplejen

Pia Beck Nielsen og Rikke Johannsen, begge fra Brørup Hjemmepleje, blev torsdag hyldet som talenter af PenSam og FOA Ungdom. Pressefoto

Brørup:  Pia Beck Nielsen og Rikke Johannsen, begge fra Brørup Hjemmepleje, har fået tildelt titlen som Årets Velfærdstalent. Det er fjerde år i træk, at  PenSam og FOA Ungdom på landsplan hylder 100 unge talenter, som hver dag gør en forskel og yder en særlig indsats.

Afdelingsformand for FOA Vest Susanne Johansen overrakte gaver og blomster til de to stolte medarbejdere.

Det var gruppeleder Cindie Pedersen og områdeleder Bo Smith, der havde indstillet de to medarbejdere.

Annonce

Pia Beck Nielsen er social- og sundhedsassistent. I indstillingen stod blandt andet: "Pia er disponator. Hun har et stort overblik i både den daglige og den langsigtede planlægning af kørelister, hun har en god kommunikation med sine samarbejdspartnere, som visitationen og hjælpemiddelteamet. Hun fungerer desuden som en god sparringspartner for sine kollegaer, og er god til at se opgaverne fra andre perspektiver og italesætte dem for sine kollegaer" skriver Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

Gode historier frem

Social- og sundhedsassistent Rikke Johannsen var også indstillet og her lød begrundelsen:

"Hun er afløser for disponator, og hun har et stor overblik i den daglige planlægning. Rikke er desuden inkontinensmedarbejder, hvor hun er god til at informere og hjælpe såvel borgere som kollegaer med at finde de rette hjælpemidler indenfor den kategori.


Vi håber med initiativet, at få de gode historier frem om de unge, der arbejder i fag, som ikke altid får så stor anerkendelse, og som af og til også møder fordomme.

Susanne Johansen, FOA.


Rikke er meget vellidt blandt sine kollegaer, hvor hun betragtes som en god sparringspartner, der også er god til at se opgaver/situationer fra andre vinkler. Rikke har et skarpt klinisk blik og er god til have opmærksomhed på, hvad der godt for borgerne".

Susanne Johansen fremhævede i sin tale, at FOA med prisen understreger en fælles interesse i at sikre ”varme hænder” nok på velfærdsområdet – også på den lange bane. Talenterne kan være med til at skabe interesse for deres fag blandt andre unge.

- Vi håber med initiativet, at få de gode historier frem om de unge, der arbejder i fag, som ikke altid får så stor anerkendelse, og som af og til også møder fordomme, siger Susanne Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce