Annonce
Ugeavisen Vejen

Pigefodboldsamarbejde hitter i Skodborg og Andst

Samarbejdet mellem Skodborg IF og Andst U&I skal styrke klubberne på pigesiden. Privatfoto

Skodborg: Pigefodboldholdene i Skodborg og Andst har i en måneds tid haft et formaliseret samarbejde, så begge klubber ikke er så sårbare overfor eventuelle afbud eller skader. Det har været en succes.

Skodborg IF deltager i regionsturneringen under DBU Jylland for U15-piger i C-rækken, selvom spillerne er fra årgang 2007-2008, men region 4 tilbyder ikke en U14-række i ottemandsfodbold, så Skodborg måtte en aldersklasse op for at spille kampe.

Andst U&I er med i hovedturneringen i 11-mandsfodbold under DBU Jylland i liga 3, hvor holdet har haft et forrygende forår med maksimumpoint og en føring på syv point halvejs i sæsonen.

Annonce

I denne uge har de to klubber for første gang haft sammentræning, hvilket foregik i Skodborg med fremmøde af 27 piger. Næste sammentræning er i Andst i juni.

Tilmeldingsfristen til efterårsturneringen under DBU Jylland slutter den 10. juni. Fodboldudvalgene i Skodborg og Andst har planer om at deltage med to 11-mandshold fra 1. august, men det kræver nok et par flere spillere og intet frafald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce