Annonce
Ugeavisen Vejen

Postbutikken lukker i Holsted By

Annika Pedersen ser frem til flere glade postkunder i sin kiosk i Storegade i Holsted St., nu hvor kollegaen i Holsted By er stoppet. Foto: Steen Rasmussen
Det lykkedes ikke at finde en ny postmester i Holsted By. Indehaver af postbutikken i Holsted St. venter en øget mængde post.
Annonce

HOLSTED: Anna og Bjarne Wind gjorde, hvad de kunne for at få andre til at overtage postbutikken i Holsted, som de har drevet i 14 år, men det lykkedes ikke.

- Man kan sige det på den måde, at telefonen ikke har kimet overhovedet, siger Bjarne Wind.

- Der kom to forespørgsler på huset, men det er ikke til salg.

- Selve post-ekspeditionen er nu lukket, men butikken er åben et par uger mere, hvor vi har udsalg på de andre varer - papirvarer, invitationer og sangskjulere og den slags. Derefter får lokalet lov at stå, til vi får kræfter til en oprydning. En svigersøn har lidt planer med en butik til jul og nytår. Det får vi se, siger Bjarne Wind.

Der er 50 procent rabat på alle varer i butikken, som fremover fortsat kan købes på Winds web-butik Holstedhus.

Anna Wind har passet postbutikken, men bøvler med problemer med muskulaturen. Det er årsagen til lukningen.

Man kan sige det på den måde, at telefonen ikke har kimet overhovedet.

Bjarne Wind

Annonce

Monopol

For 35 år siden var der posthuse overalt i den gamle kommune - både i Føvling, Glejbjerg, Hovborg, Holsted St. og Holsted By. Så gik digitaliseringen amok, og i dag er der ikke engang et posthus i - København, oplyser PostNord.

Posthuset er afløst af postbutikker, og sådan én er der fortsat i Holsted - nemlig i kiosken Nærkøb i Storegade i Holsted St. indehaver Annika Pedersen oplyser, at alt fortsætter som hidtil. Den eneste ændring er en forventet vækst i mængden af især pakker, nu hvor Annika Pedersen får monopol.

Et skilt i døren fortæller, at postbutikken i Holsted By nu er fortid. Foto: Steen Rasmussen
Den 2. januar 2006 var der to artikler i avisen om postgangen i Holsted - dels om underskrifter imod lukningen af den daværende postbutik i Holsted St. og dels om den nye indehaver af postbutikken i Holsted By.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce