Annonce
Ugeavisen Vejen

Pro-Automatic hædret med årets erhvervspris

Stifter og ejerdirektør Michael Schrøder og Bo Christensen, Pro-Automatic i Holsted modtog i aftes UdviklingVejens Erhvervspris 2020. Til højre er det direktør for UdviklingVejen Ulrik Kragh. - Det er ikke et enmandsshow. Vi er halvanden hundrede i Pro-Automatik, og alle bidrager og har derfor del i den pris, som vi er meget stolte af at modtage, sagde Michael Schrøder i sin takketale. Foto: Steen Rasmussen
Blandt tre kandidater modtog Michael Schrøders virksomhed i Holsted tirsdag aften UdviklingVejens store pris. Det skete ved Genforeningsfesten på Hotel Skibelund Krat.

VEJEN: Med ordentlighed og professionalisme kommer man langt!

Det var budskabet i formand for UdviklingVejen, Ole Stubbes tale, da han tirsdag aften uddelte Årets Erhvervspris til Holsted-virksomheden Pro-Automatic.

- Med dyder som overholdelse af aftaler, rådgivning og hjælp til kunderne og generel ordentlighed, har Pro-Automatic kæmpet sig fra at være en iværksættervirksomhed til markedsleder, og får nu forespørgsler på langt de fleste små som store- og komplicerede fordelingsanlæg, der opføres i Danmark.

Annonce


Med dyder som overholdelse af aftaler, rådgivning og hjælp til kunderne og generel ordentlighed, har Pro-Automatic kæmpet sig fra at være en iværksættervirksomhed til markedsleder.

Ole Stubbe


- Pro-Automatic har opnået en markant position i markedet, ved at garantere deres kunder fuld dokumentation, højt serviceniveau og faglig ekspertise igennem hele forløbet.

Forhistorien

- En position der er opbygget siden 1992, hvor Michael Schrøder efter en elektriker- og ingeniøruddannelse, samt et kort arbejdsophold i Berlin etablerede Pro-Automatic i Holsted.

- Dyderne har skabt et renommé som virksomheden, der er ekspert, og hvor man kan få hjælp. For at vedligeholde relationerne har Pro-Automatic salgskontor i Holsted og Albertslund, og når kunderne, de tekniske rådgivere og de dygtige studerende virkelig skal knyttes til virksomheden, inviteres til et af de mange årlige arrangementer på Speedwaybanen i Holsted.

- Generelt fokuserer Pro-Automatic på at være den helt unikke samarbejdspartner og leverandør af fordelingstavler, frem for at sprede sig på omkringliggende komponenter og el-fagligheder.

Annonce

Flere ejere

- Det kan umiddelbart virke smalt og konjunktur sårbart, hvilket så er afbalanceret ved at være repræsenteret til forskellige brancher, så kunder som elinstallatører, store slutkunder, energiforsyninger, vand- og spildevandsselskaber og producenter af vindmøller og solceller igennem årene har bidraget med en jævn stigende omsætning, sagde Ole Stubbe i sin tale.

- De nye ejere har bidraget med yderligere professionalisering, nytænkning og mulighed for at tænke endnu mere langsigtet strategisk med investeringer i udstyr og supplerende medarbejdere.

- Så selv om det i mange år har gået stærkt med væksten hos Pro-Automatic, har UdviklingVejen store forventninger til at følge og blive inspireret af den forsatte vækst og udvikling fra virksomheden i Holsted.

Professionelt

Pro-Automatic, der er hædret med UdviklingVejens Erhvervspris 2020, fremstille eltavler i alle størrelser – lige fra små serieproducerede gruppetavler til komplekse styre- og fordelingstavler. Virksomheden udbyder markedets mest innovative tavler, der efterlever højeste standart for kvalitet.

Virksomheden har 140 medarbejdere.

Med en udvidelse på 1200 kvadratmeter kommer produktionsarealet i Holsted op på samlet 7500 kvadratmeter.

Pro-Automatic ejes af søskendeparret Michael Schrøder og Liselotte Schrøder og Michael Schrøders hustru Linda. Fore tre år siden valgte de at tage investorer med i ejerkredsen, bl.a. en anden stærk, lokal virksomhed, Moldow, som ejes af familien Hansen med Preben Hansen som administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Klimaklumme: Vær med til at forme Vejen Kommunes klimaplan

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny type regnvejrsvenligt asfalt hitter: Askov er det første sted i landet, hvor der lægges drænasfalt på en cykelsti

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Bibliotekets klumme: Samtale fremmer forståelsen

Ugeavisen Vejen

EU-projekt hjalp gourmethotel videre

Ugeavisen Vejen

Forfatterbesøg i Baldersbæk: Dramatiseringen tager form

Ugeavisen Vejen

Victor Svold spiller på Studio 73

Ugeavisen Vejen

AUI's ungdomsafdeling runder magisk medlemstal

Ugeavisen Vejen

Jubilar: Nærvær og omsorg betyder alt for mig

Ugeavisen Vejen

Thomas Pedersen har bestået sin svendeprøve

Ugeavisen Vejen

Keld Stovgaard takker af efter 46 år

Ugeavisen Vejen

Voddersminde: Nu også med en meget lille festival

Ugeavisen Vejen

Netværksarrangement var en stor succes

Ugeavisen Vejen

DGI Hærvejsløbet sender igen tusindvis af motionscykelryttere på vejene

Ugeavisen Vejen

Hovborg-Lindknud: Et døgn i E-sportens verden

Ugeavisen Vejen

50 tilhørere tog udfordringen op

Ugeavisen Vejen

Solen skinner på de lokale: Butikkerne indhentede det tabte i forsommeren

Ugeavisen Vejen

Holsted Motetkor indbyder til mini-sommerkoncert

Ugeavisen Vejen

Husker du at værdsætte de vigtige mennesker i dit liv?

Ugeavisen Vejen

Hus blev gennemrodet: Det er højsæson for indbrudstyve

Ugeavisen Vejen

Madsens fantastiske samling: Grafiske værker i Askov Kirke

Ugeavisen Vejen

Føvling Petanque spillede dobbeltrunde på Sjælland

Ugeavisen Vejen

Koncerten kom til beboerne på Lille Veum

Ugeavisen Vejen

Mariehøns: De små bidrager til et smil

Annonce