Annonce
Ugeavisen Vejen

Radikal leder satte lokalt landbrug i fokus

Ovenpå Sofie Carsten Nielsens besøg på Jeppe Bloch Nielsens gård, skal han  besøge Sofie Carsten Nielsen på Christiansborg, hvor han skal være med i den politiske hverdag. Med den lille udvekslingsaftale er håbet at skabe mere forbindelse mellem landbrug og politikere. Foto: Michelle Berg

Vejen: Mandag besøgte politisk leder Sofie Carsten Nielsen svineavler Jeppe Bloch Nielsen fra Vejen. Han har 60.000 søer og er næstformand i Danske Svineproducenter.

Anledningen til besøget var både de kommende landbrugsforhandlinger, men var også et forsøg på at bygge bro mellem politikere og landmænd om de emner, der normalt splitter meget.

- Jeg er træt af splittelse og falske modsætninger. Dem, der vil gøre til det valg mellem enten eller, Jylland eller København, landbrug eller klima. Jeg tror ikke, at vi løser virkelighedens problemer på den måde. Det gør vi ved at gå efter både og. Derfor er det så vigtigt at lytte og få gang i samtalen. Klimaudfordringerne skal løses sammen med landbruget, og der er behov for landsigtede løsninger. Det er også, hvad jeg hørte Jeppe efterspørge, siger Sofie Carsten Nielsen.

Udover besøget på Jeppe Bloch Nielsens gård fik den radikale leder også muligheden for at hilse på den lokale forening og borgmesterkandidat Bjarne Lastein.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Annonce