Annonce
Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

De tidligere CC - Cars DASU Classic-mestre, Lars Hjort og Simon Hjort, er blandt deltagerne ved rallyløbet. Foto: Michael Nielsen.
Området fra Snoghøj til Lunderskov lægger vejbane til et rallyløb med klassiske biler.
Annonce

Vejen: Nordvestfyn og området fra Snoghøj til Lunderskov vil summe af lyden af gamle biler, når Motorklubben Centrum og Dansk Historisk Motor Club lørdag den 15. august arrangerer regularity rallyet, 18. Classic Car Challenge, som er anden afdeling af CC – Cars DASU Classic.

CC – Cars DASU Classic er en serie af motorløb, regularity rally (pålidelighedsløb), for de der ejer en klassisk bil indregistreret den 31. december 1990 eller før og som har lyst til at køre let motorløb sammen med et familiemedlem eller en god ven.

Et regularity rally er et løb, hvor det er let at finde rundt, men hvor det gælder om at køre med den rigtige fart, så kontrollerne passeres på de rigtige tidspunkter.

Annonce

Køretid og kontrolposter

Ruten der køres, er skitseret i en rute bog i form af kort og instruktion. På ruten er der kontrolposter, og deltagerne får oplyst køretid og gennemsnitshastighed, som de så skal forsøge at overholde mellem kontrolposterne. Afvigelserne danner grundlag for resultatet i det pågældende løb.

Det eneste udstyr, som man har brug for, udover en klassisk bil og to personer, er lineal og kuglepen.

Annonce

Lokalt islæt

Flere lokale kørere deltager. Blandt andet har de tidligere CC - Cars DASU Classic-mestre, Lars Hjort og Simon Hjort fra Middelfart, meldt deres ankomst, hvor de er tilmeldt med en Triumph TR4, årgang 1966.

Derudover deltager Lars Thorup og Charlotte Aaen fra Fredericia i en Porsche 911 S Targa, årgang 1975.

Målstregen er hos Læborg Automobiler i Vejen. Første bil vil være i mål ved Læborg Automobiler kl. 15.50. Afslutningen holdes i Sportshotel Vejen, hvor bilerne vil være at se fra kl. 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce