Annonce
Randi Møllegaard og Judith Matras strikke til hjemløse, krisecentre og væresteder. De to kvinder strikker flere timer dagligt, og de søger garnrester, som folk ikke selv får brugt, så det i sidste ende kan blive til tæpper til nogle, der har brug for det, lyder det fra dem.
Ugeavisen Vejen

Randi og Judith sørger for varmen: Jagter garn i sommervarmen af et godt hjerte

Man kan have mange forskellige fritidsaktiviteter, men Randi Møllegaard og Judith Matras giver andre varmen. De to damer strikker nemlig tæpper og andet godt til folk, der har brug for dem. De færdige tæpper bliver sendt til væresteder, krisecentre og hjemløse. Nu jagter de garn, så strikkeriet kan fortsætte.
Annonce
  • Randi Møllegaard og Judith Matras strikke til hjemløse, krisecentre og væresteder. De to kvinder strikker flere timer dagligt, og de søger garnrester, som folk ikke selv får brugt, så det i sidste ende kan blive til tæpper til nogle, der har brug for det, lyder det fra dem.
  • Der er som oftest kaffe involveret, når strikkepindene er fundet frem. Hver anden uge mødes de to kvinder med 20 til 25 andre i Sognegården og strikker sammen til udsatte. Lige nu er der sommerferie.
  • Der bliver strikket mange tæpper hos de to damer i Vejen. Judith Matras ( til højre) strikker firkanter, der bliver sat sammen til et tæppe, og Randi Møllegaard strikker strimler, der sættes sammen til et tæppe.
  • Judith Matras strikker på færøsk. Ved første øjekast ser det ud som om, hun trevler det op, men resultatet er ens, omend metoden er omvendt fra den måde, Randi Møllegaard strikker på. Judith Matras lærte at strikke som fem-årig: Det var hendes mor, der lærte hende det.
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Elektrisk drama: To kvinder kolliderer i rundkørsel

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Ugeavisen Vejen

Forårsudstilling i Rødding Frimenighed

Ugeavisen Vejen

Uve har haft 25-års jubilæum

Annonce