Annonce
Ugeavisen Vejen

Søger aktive foreningsfolk, der fortjener et klap på skulderen

Hvert år indstilles idrætsudøvere og spejdere, der har opnået flotte resultater året før, til at blive fremhævet og anerkendt til arrangementet Hædring. Samtidigt uddeles Lederprisen og Foreningsprisen 2021 samt en hyldest til ledere, der har givet af deres fritid gennem 25 år eller mere. Dette billede er fra en tidligere Hædring. Foto: Vejen Kommune
Hvert år indstilles idrætsudøvere og spejdere, der har opnået flotte resultater året før, til at blive fremhævet og anerkendt til arrangementet Hædring.

Priser: Når det årlige arrangement Hædring finder sted 24. marts, foregår det i Rødding Centret. I fokus er de aktive foreningsfolk, der denne aften får et velfortjent klap på skulderen. Det fortæller Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

Hvert år indstilles idrætsudøvere og spejdere, der har opnået flotte resultater året før, til at blive fremhævet og anerkendt til arrangementet Hædring. Samtidigt uddeles Lederprisen og Foreningsprisen 2021 samt en hyldest til ledere, der har givet af deres fritid gennem 25 år eller mere.

Har man en kandidat til en af priserne, så skal man senest 24. januar indstille personen til hædring via en formular på Vejen Kommunes hjemmeside: vejen.dk/hædring.

Annonce

- Vi glæder os over, at foreningslivet stadig er i gang på trods af corona. Vi ved, hvor vigtigt det er for folks velbefindende, at de kommer af sted til deres foreningsaktiviteter. Derfor glæder vi os også rigtigt meget i Folkeoplysningsudvalget til at kunne holde arrangementet, der anerkender al den tid og energi, folk bruger på deres idræt eller fritidsaktivitet og på at være frivillig i foreningslivet. Vi håber, at foreningerne vil melde en masse gode kandidater ind til Hædring og til Lederprisen og Foreningsprisen, siger Jan Møller Pedersen i pressemeddelelsen fra Vejen Kommune.

Han er formand for folkeoplysningsudvalget.

Annonce
Ugeavisen Vejen

Skibumser opfinder smart løsning til mundbindet

Annonce
Ugeavisen Vejen

Aldi har kig på tidligere møbelbutik: Beliggenheden er perfekt

Annonce
Ugeavisen Vejen

Dyrevenner vil have kommunen til at hoste op: - Det er rimeligt, at Vejen Kommune betaler foderet for os

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Boligåret 2021 blev en super årgang

Ugeavisen Vejen

Corona satte skub i Mariannes salg på nettet: - Det har sikret fremgangen i min julehandel

Ugeavisen Vejen

Julehandel overraskede: - I fremtiden er det ikke nok kun at holde den fysiske dør åben

Ugeavisen Vejen

Nyt stort uddannelsescenter kan stå klar om to år: Men det kræver salg af handelsskolens domicil

Ugeavisen Vejen

Kendt ansigt er tilbage i køkkenet: Nu overtager Linda delikatessen fra Inger

Ugeavisen Vejen

Nytårsforsæt eller ej

Ugeavisen Vejen

Kur uden ord - badet i lyd

Annonce