Annonce
Ugeavisen Vejen

Søger skuespillere: Studio 73 holder audition på Studioscenen i Vejen

Formand for Studio 73, Christoffer Vindbjerg Kristensen, kan forhåbentligt snart se frem til mere liv på Studioscenen i Vejen. Her er planlagt audition 10. april til stykket "Hvor går grænsen - de talende sten i Skibelund Krat". Arkivfoto: Brian Lindholt

Vejen: Kulturen har holdt for under covid-19. Men nu kommer der for alvor liv igen i Studio 73 på Baungårdsvej i Vejen. 10. april er der nemlig planlagt audition med tilmelding på forhånd.

Studio 73 søger både skuespillere, sangere og teknikere til stykket "Hvor går grænsen - de talende sten i Skibelund Krat", der har planlagt spilleperiode 3.-5. september og 9.-12. september.

Ditte Svane er manuskriptforfatter og Hans-Christian Leonhard er instruktør.

Studio 73 er specielt på jagt efter kvinder i aldergruppen 24-50 år og mænd i aldersgruppen 20-65 år. Studio 73  henviser til sin egen Facebookside samt hjemmesiderne hos Sløjdscenen og Jels Vingespil for beskrivelser af rollerne.

"Hvor går grænsen - de talende sten i Skibelund Krat" er en fortælling om grænseområdet og højskolebevægelsen spækket med højt humør og gode historier, melder Studio 73.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce