Annonce
Ugeavisen Vejen

Søsterloge i Vejen klar til den 13. julestue

Lørdag den 23. november er der julestue i Odd Fellow-bygningen på Plantagevej i Vejen. Søsterlogen står igen bag. Foto: Google Streetview
Der bliver masser af julestemning i Odd Fellow-bygningen på Plantagevej i Vejen lørdag den 23. november.
Annonce

Vejen: Julestuen, som Søsterlogen Nr. 71 Modersmålet i Vejen står bag i Odd Fellow-bygningen på Plantagevej, er én af årets traditioner.

Lørdag den 23. november går det løs fra klokken 10 til 15. Det er 13. gang, der afholdes julestue i Odd Fellow Bygningen på Plantagevej 6 i Vejen, og logesøstrene glæder sig til at åbne dørene til deres julestue.

Der vil igen være boder med bl.a. hjemmebag, kranse, dekorationer, beton-ting, forskelligt håndarbejde i stof og strik, hjemmelavet surt og sødt og en masse andre sjove ting til julegaver, julekalenderen eller blot til selvforkælelse for både børn og voksne. En rundvisning med information om Odd Fellow Logen i logesalen er også mulig kl. 11 og kl. 13.

Annonce

Julegavetræ

Et julegavetræ vil også i år blive sat op. Her kan der doneres beløb til julegaver til lokale børn i Vejen Kommune, for hvem julegaver ikke er en selvfølge. F.eks. er der mulighed for i julestuen at købe et hjerte til 50 kr. eller 100 kr. Hjerterne bliver hængt på juletræet, og pengene herfra vil blive brugt til at købe julegaver til børn bosiddende i Vejen Kommune.

I samarbejde med Vejen Kommune udvælges modtagerne, så gaverne gives til børn og familier, der har størst behov. Mange flotte gaver i tombolaen er sponseret af forretninger i Vejen Kommune, og der kan købes lodder med numre med gode gevinster.

Den Lille Café byder hele dagen på lidt forskelligt for at få stillet sult og tørst med bl.a. kaffe og rundstykker om formiddagen, frikadeller med kål til frokost, kaffe/kage og julegløgg med æbleskiver samt hjemmebagte vafler og øl, vin, sodavand.

En af brødrene fra Broderloge Nr. 92 Kongeaa spiller igen i år julemusik på logens flygel.

Odd Fellow-søstrene håber på et lige så stort fremmøde som sidste år. Overskuddet går til humanitære formål i Vejen Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce