Annonce
Ugeavisen Vejen

Skala Live-koncert på Rådhuspladsen i Vejen

Nicklas Sahl er på plakaten ved Skala Live-koncerte i Vejen. Foto: Annelene Petersen
Theresa Rex, Nicklas Sahl, Lord Siva og Djämes Braun er de fire kunstnere, som udgør Skala Live-koncert, som Skala FM og Ugeavisen Vejen præsenterer fredag den 6. september.
Annonce

Vejen: Der bliver masser af musik og stemning i bymidten, og der vil nok også blive nogle hyl og skrål fra særligt den helt unge del af publikum, når Skala Live står bag et nyt koncert-arrangement på Rådhuspladsen i Vejen fredag den 6. september.

Det er Skala FM og Ugeavisen Vejen, som står bag nyskabelsen. Koncerten kommer til at foregå fredag den september, hvor aftenen indledes med DJ-musik, inden det går løs med selve koncerten klokken 19. Og der er gratis entre.

Fire kunstnere udgør programmet. Det er Theresa Rex, Nicklas Sahl, Lord Siva og Djämes Braun.

Hanne Højgaard, medieansvarlig på Ugeavisen Vejen, er drivkraften bag arrangementet:

- Der er en væsentlig årsag til, at vi kan præsentere Skala Live i Vejen uden at tage entre. Det er, at en stribe virksomheder, forretninger og uddannelsesinstitution har valgt at støtte vores ønske om at trække en event til byen. Vi vil gerne give publikum en stor oplevelse, og derfor har vi arbejdet for at skabe fundamentet. Det er et dyrt event at få til byen, og derfor er opbakningen fra byen utrolig vigtig, understreger Hanne Højgaard.

Formålet med arrangementet er, at vi skal bruge vores by. Det her skulle gerne blive en tilbagevendende begivenhed.

Hanne Højgaard, medieansvarlig Ugeavisen Vejen

Annonce

Brug vores by

Baggrunden for koncerten er at skabe et musikalsk arrangement, hvor kunstnerne kan give en oplevelse for alle aldersgrupper.

- Formålet med arrangementet er, at vi skal bruge vores by. Det her skulle gerne blive en tilbagevendende begivenhed. Samtidig er det håbet, at en forening eller andre har lyst til at tage over næste år med hjælp fra Ugeavisen Vejen, siger Hanne Højgaard.

Arrangørerne håber samtidig, at folk vil komme i god tid, så der også blive rigtig god tid til shopping.

Scenen bliver opstillet på Rådhuspladsen, så det vil blive en fredag aften med musik og stemning i bymidten. I forbindelse med koncerten bliver der spærret for trafik på strækningen fra Nørretorv og ind til Lindegade og Sport 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce