Annonce
Ugeavisen Vejen

Skovsvin: Vi kommer og rydder op nu

Det var min mand, forklarer en ung kvinde om to poser affald smidt på en rasteplads ved den gamle hovedvej lige øst for Holsted By. I den ene pose lå en bunke personlige papirer. Foto: Steen Rasmussen
Dumt at efterlade visitkort, når man smider affald i naturen ved Holsted.
Annonce

HOLSTED: - Vi gør det aldrig igen, forsikrer en ung kvinde.

Det, hun og ægtemanden aldrig vil gøre igen, er at smide affald i naturen. For nogle dage siden droppede parret to sorte sække på rastepladsen ved den gamle hovedvej lige øst for Holsted, selv om de er kørt lige forbi genbrugspladsen i Brørup.

- Vi smider aldrig affald i naturen. Det smider vi altid i skraldespanden, bortforklarede kvinden, da avisen ringede til hende torsdag formiddag. Hun var ikke svær at finde frem til. Både navn, adresse, telefonnummer, alder, civil stand og antal børn stod sort på hvidt på et stykke papir blande mange private dokumenter i den ene affaldspose.

- Det kunne vi aldrig finde på, gentager hun flere gange.

Da avisen tilbyder at sende hende fotos af affaldsposerne, får tonen en anden lyd.

- Men nu spørger jeg lige min mand.

Lidt efter ringer hun tilbage.

- Det er min mand, som har gjort det. Han er lige kommet til landet og vidste ikke, at han ikke måtte, men vi gør det aldrig mere. Skal vi tage ud og rydde op?

Ja, det ville da kun være rimeligt!

Senere ringer hun igen og fortæller, at sækkene var væk. Det er nok mandens mor eller kommunens folk, som har ryddet op.

Det er min mand, som har gjort det. Han er lige kommet til landet og vidste ikke, at han ikke måtte, men vi gør det aldrig mere. Skal vi tage ud og rydde op?

To poser med affald blev efterladt på rastepladsen ved Holsted, selv om ejeren er kørt lige forbi genbrugspladsen i Brørup. Foto: Steen Rasmussen
- Vi gør det ikke igen. Det var ren uvished, siger den unge kvinde. Foto: Steen Rasmussen
Forskelligt affald i de efterladte poser. Foto: Steen Rasmussen
I den ene pose lå en bunke personlige papirer. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce