Annonce
Ugeavisen Vejen

Skriv til julemanden - og vind

Hvis man sender et brev til julemanden, får man en hilsen retur. PR-foto
10 heldige børn kan i år være heldige at få et gavekort retur fra julemanden
Annonce

Vejen: Mange børn skriver troligt deres ønsker til julemanden, og et hemmeligt sted i PostNord sidder der hjælpere klar til at hjælpe julemanden med at svare på de mange breve. Alle børn, der sender brev til julemanden, vil nemlig modtage en hyggelig julehilsen retur fra julemanden.

I år er der endda nogle heldige børn, som ud over hilsenen også vil få deres ønske opfyldt.

- Det er en gammel tradition, at børn sender ønsker og hilsner til julemanden, og hos PostNord er vi glade for, at vi kan være med til at holde den i live. I en travl hverdag er brevet til julemanden en hyggelig juletradition, hvor børn sammen med deres forældre kan tale om julen, hvad de ønsker sig og hvad der betyder noget for dem, siger Stine Sander, chef for eCommerce hos PostNord, i en pressemeddelelse.

Annonce

Husk adressen

Børn, der skriver til julemanden, deltager nemlig i år automatisk i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kroner til BR. Alle vindere kåres og offentliggøres på PostNords Facebook-side i løbet af december.

- Julemanden har susende travlt, så hos PostNord hjælper vi med at indsamle julehilsner, ønskesedler og sutter. Vi er vant til at levere danskernes julegaver, og julen handler jo om glæden ved at give, så i år vil vi gerne hjælpe julemanden med at gøre juletiden lidt sødere for nogle heldige børn, siger Stine Sander.

Man kan sende sit brev som et almindeligt brev til julemanden på adressen Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Husk at skrive i god tid før juleaften og at skrive barnets navn og adresse på konvolutten, for så sender julemanden også en hilsen retur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce